Cadde Tülin Şahin o yoruma şok sinirlendi !

Tülin Şahin o yoruma şok sinirlendi !

11.02.2015 - 21:23 | Son Güncellenme:

Ünlü model Tülin Şahin çok sinirlendi. Başarılı manken Tülin şahin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kendisine ait olan bir fotoğrafı paylaşmış ve bir takipçisinin eleştirilerine maruz kalmıştı. Takipçisinin Ünlü model'e yapmış olduğu 'Amele gibisin' yorumuna sinirlenen Tülin Şahin Sayfasından kendisini kızdıran takipçisine çok sert konuştu!

Tülin Şahin o yoruma şok sinirlendi

Tülin Şahin Kendi hesabından bir fotoğraf paylaşınca olanlar oldu. Başarılı manken Tülin şahin geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasında kendisine ait olan bir fotoğrafı paylaşmış ve bir takipçisinin eleştirilerine maruz kalmıştı. Takipçisinin Ünlü model'e yapmış olduğu 'Amele gibisin' yorumuna sinirlenen Tülin Şahin Sayfasından kendisini kızdıran takipçisine çok sert konuştu. Kendisininde ağır işçi olduğunu dile getiren manken Şahin, ne kadar ayıp ya! Kimin sayesinde evlerinizde yaşıyorsunuz! şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Tülin Şahin o yoruma şok sinirlendi

Başarılı Model Tülin Şahin Bir resim paylaştı olanlar oldu. Takipçisi Modeli amele gibi görünce Bakın Ünlü manken bu söze cevap verdi:
Ya Allah aşkına bir insana güya aşağılamak için 'Amele gibisin' diye yorum yapmak ne demek, ne kadar ayıp ya! Kimin sayesinde evlerinizde yaşıyorsunuz!
Tülin Şahin o yoruma şok sinirlendi
Ben hayatımda 'amele gibisin' cümlesini ilk defa 15 yıl önce Türkiye'ye yerleştiğimde öğrendim.
Benim için amele yaz-kış zor şartlar altında işini yapan inşaat işçileri demektir. Hep de öyle kalacaktır. Yani küçük, terbiyesiz beyinler, siz aslında hakaret ettiğinizi düşünürken aslında iltifat ediyorsunuz da haberiniz yok.
Ama ben o yorumları sizin adınıza utandığım için siliyorum. Özgüvensizlikten değil, bilesiniz. Çünkü ben de ağır işçiyim. Mesleklere insanlara, toplumlara saygı duymayanlara saygılarımla...