Cadde Üç Kız Kardeş başlıyor

Üç Kız Kardeş başlıyor

21.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor. İşte ‘Üç Kız Kardeş’in çok konuşulacak karakterleri...

Üç Kız Kardeş başlıyor

Almila Ada-Dönüş

Haberin Devamı

Sadık Bey ile Nesrin Hanım’ın ortanca kızları, babası Sadık Bey’e huyu suyu en çok benzeyen kızıdır. Edebiyat okumak istemiş ama geçirdiği rahatsızlıklar ve maddi sıkıntılar buna imkan vermemiş, ablası evlenip, kardeşi de üniversiteyi kazanıp evden gidince anne babasıyla bir başına kalmıştır.

Reha Özcan-Sadık

Ailesine düşkün Postane Müdürü Sadık, doğduğu Ayvalık’tan ayrılmayı hiç istemese de karısı Nesrin’in isteğine karşı gelememiş, Eskişehir’e yerleşmiştir. Nesrin’den gizlice Ayvalık’a tayinini istediğinde evliliği bitme noktasına gelmiştir. Ama kızları Dönüş, bu evliliğin de uçurumdan dönüşü olmuştur. Sadık, tüm hayatını kızları ve karısına adasa da birçok şeye gücü yetmeyecektir.

İclal Aydın-Nesrin

Haberin Devamı

Nesrin, doğduğu topraklardan kopmak için elinden geleni yapar. Kızları ve Sadık sebebiyle topraklarına dönmek zorunda kalsa da hiçbir zaman gerçek anlamda mutlu olamayacaktır. Nesrin’in hayata karşı bitmek tükenmek bilmeyen bir kavgası vardır. Ailede onun koyduğu kurallar geçerlidir. Kızlar, ellerinden kayıp gitmek üzereyken Nesrin ve Sadık’ın bitmek bilmeyen hesaplaşması başlayacaktır.

Melisa Berberoğlu-Derya

Sadık ve Nesrin Hanım’ın en başına buyruk, en açık sözlü, en asi, ‘Erkek Fatma’ lakaplı kızıdır Derya. Mimar olmak isteyen Derya, hayallerinin peşinde koşmak için hiçbir engele takılmaz ama ne yazık ki en büyük engel yine kendisidir. Hayatımın aşkı diye tutunduğu kendisinden yaşça büyük Hakan, onu dönülmesi imkansız yollara sürükleyecektir.

Özgü Kaya- Türkan

Hayatı dışarıdan masal alemi gibi görünse de kapalı kapıların arkasında sadece Türkan’ın gözyaşı vardır. Güzelliği dışında hiçbir meziyete sahip olmadığını düşünen ailenin ilk göz ağrısı Türkan, kocasını da evlendikten sonra yaşadığı cehennem hayatını da kendi seçmedi.

Berker Güven-Somer

Ayvalık’ın en varlıklı ailesinin Rüçhan ve Özer’in biricik oğullarıdır. Yurt dışında okuduğu sırada Mine ile tanışmış, ailesinin tüm engellemelerine rağmen onu bırakmamıştır. Türkanla evlenmeye, maddi korkuları sebebiyle göz yummuş ama Türkan’a bir eş olmayacağına söz vermiştir.