Cadde 'Üç Kız Kardeş' günün en çok izlenen dizisi oldu

'Üç Kız Kardeş' günün en çok izlenen dizisi oldu

23.03.2022 - 11:03 | Son Güncellenme:

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan, Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş', ekrana gelen 5’inci bölümü ile reyting yarışında zirveye oturdu.

Üç Kız Kardeş günün en çok izlenen dizisi oldu

Kantar Medya’nın verilerine göre; Total kategoride 7.16 reyting ve yüzde 16.53 izlenme payı alarak birinci olan Üç Kız Kardeş, diğer kategorilerde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU
Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizi, sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

Kalender Ailesi'nin mangal partisinde bir araya geldiği görüntülerin yanı sıra Özgü Kaya ve Veda Yurtseven’in şarkı söylediği anlar da sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi. Dizinin finalinde Türkan ve Mine arasındaki diyalog bir sonraki bölüme ait merakı iyice arttırdı.

Üç Kız Kardeş günün en çok izlenen dizisi oldu

ÜÇ KIZ KARDEŞ KADROSU BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Çekimlerinin Ayvalık’ta devam ettiği dizinin kadrosu büyümeye devam ediyor. Sevilen oyuncu Murat Parasayar, dizinin ekrana gelen 4’üncü bölümünde 'Doktor Metin Meriç' karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Serdar’ın babası olan Dr. Metin, Sadık ve Nesrin’in çok eski dostudur. Ailenin Dönüş’ü evlat edinme sürecinin tanıdığı da olmuştur. Dönüş’ün gerçek babası Fatih’in geri dönmesi, aileyi ve Dr. Metin’i tehdit ederken yaşanan bu gelişme tüm olayların seyrini değiştirecektir.

Üç Kız Kardeş günün en çok izlenen dizisi oldu

Haberin Devamı

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan Üç Kız Kardeş dizisi, her salı Kanal D’de.

Yazarlar