Cadde 'Üç Kız Kardeş'in 4üncü bölüm ön izlemesi yayında

'Üç Kız Kardeş'in 4üncü bölüm ön izlemesi yayında

14.03.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş’in dördüncü bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Hakan, okuldaki basketbol takımını çalıştırmak için Ayvalık'tadır. Derya, Hakan'a olan aşkını saklamak istese de başaramaz. Dönüş ise Derya ve Hakan arasında duygusal köprüyü kurmak ister.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş'in çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU
Salı akşamları izleyiciyle buluşan dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan ve Ece Baliç rol alıyor.

Üç Kız Kardeşin 4üncü bölüm ön izlemesi yayında

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururuken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş, yeni bölümleriyle her salı akşamı Kanal D’de.