Cadde ‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı! Bebeği yaşayacak mı?

‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı! Bebeği yaşayacak mı?

16.11.2022 - 00:02 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 15 Kasım Salı akşamı yayınlanan 26’ncı bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde yine heyecan dolu anlar yaşandı.

Öykü BADUR / Milliyet.com.tr
Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 15 Kasım Salı akşamı 26’ncı bölümüyle ekranlara geldi. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan ‘Üç Kız Kardeş’in son bölümü için sosyal medyada #Türmer ve #ÜçKızKardeş etiketleriyle binlerce yorum yapıldı. Çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin bir önceki bölümünde Türkan, eve dönen Mine ile büyük hesaplaşma yaşamış ve Mine’ye meydan okumuştu. Yeni bölümde ise Somer ve Türkan, Mine konusunda artık birlikte hareket etmeye başladı. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin 26’ncı bölümünde yaşananlar…

Haberin Devamı

MİNE’YE KARŞI EL ELE

Evde gerginlik devam etti. Türkan, Mine’ye her koşulda korkması gerektiğini ve oyunun sonuna geldiğini söyleyerek; şükretmesi gerektiğini, ileride çocuğuna anlatacağı kirli hayatını silme şansı olduğunu anlattı. Mine ise hâlâ onu ifadesini vermediği konusunda uyararak, kızının ise o evde büyüyeceğini ekledi. Türkan da ondan yanaydı, Somer’in çocuğuna Mine'siz bakacağını belirtti. Mine’nin anlaşmayı unutma tavrı, Rüçhan’ı zora soktu.

Somer ve Rüçhan yaşanan durumu tartıştı. Rüçhan, Türkan’la konuşmasını ve bu duruma bir süre katlanması gerektiğini anlatarak; Somer’e, reste restle karşılık vermenin sadece aptalların işi olduğunu belirtti.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM İÇİN...

Somer ve Türkan, Mine konusunda birlikte hareket etmeye başladı. Somer, Türkan’ı sakinleştirmeye çalıştı. Hapse girmeyi umursamadığını ve bebeklerine zarar gelmesini istemediğini söyledi. Türkan da Kiraz’ın velayeti için Somer’in yanında olduğunu ve onun için korktuğunu; yeniden sırtından vurulmak istemediğini anlattı.

Haberin Devamı

Mine, kızı Kiraz'la bir araya geldi. Rüçhan, Mine’yi sakin tutmak için Türkan’ın bir süre sonra evden gideceğini söyledi. Ona, Türkan konusunda güvenmesini ve bundan sonra çocuğuyla ilgilenmesini istedi. Bu arada odaya giren Somer, Mine’nin hayatındaki en büyük hata olduğunu belirtti. Somer’in çıkmasının ardından da Rüçhan, Mine’den verdiği sözü tutmasını ve oğlu Somer’i ipten kurtarmasını istedi. O da böylece yaptıkları anlaşmaya sadık kalacaktı.

‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı Bebeği yaşayacak mı

NESRİN KAPIYI KAPATTI!

Derya, Dönüş’ün erkek arkadaşı Serdar’la anne ve babası için neler yapabileceklerini konuştu. Serdar da aynı sıkıntının kendi başında olduğunu anlattı. Bu sırada Derya, araştırma görevlisi Özgür’ü gördü. Serdar ise ondan uzak durmasını tavsiye etti. Serdar’ın yanından ayrılmasıyla Özgür ve Derya, derin bir sohbete daldı. Derya’nın anlattıklarını dinlemeyen Özgür’ün, Elif isimli bir kadının ardından gitmek için aniden kalkması dikkat çekti. Bir süre sonra Elif’in Derya’ya okul bahçesinde çarpması ortalığı kızıştırdı.

Haberin Devamı

Somer ve Türkan da bebeklerinin kalp atışını dinlemek için doktora gitti. Türkan, kalp atışlarını duyunca çok duygulandı. Annesinin de bunu duymasını istedi, ardından ise Nesrin’in evinin kapısının önünde beklemeye başladı. Türkan, annesiyle olan kırgınlığını düzeltmeye çalıştı ancak sert bir tavırla karşılaştı. Annesine çocuğunun ultrason görüntülerini gösterdi. Nesrin ise sağlıkla kucağına almasını dileyip, kapıyı kapattı. Bu yine Türkan için hüsrandı. Somer ise Türkan’ı her gecenin bir sabahı vardır diyerek evde teselli etti.

‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı Bebeği yaşayacak mı

“CANIM ZATEN YANIYOR”

Gece Somer’i uyku tutmayınca, babasıyla sohbet etti. Ardından müzik dinledi. Bu sırada Mine yanına geldi. İki dost gibi konuşabilmeleri gerektiğini anlatan Mine’yi duyan Türkan, içeri girdi. Duruma tepki gösterdikten sonra da odaya çıktı. Somer durumu anlatmaya çalıştı ve ondan bir kızı olduğunu ifade etti. Türkan onu odadan göndermek istese de Somer karşı çıktı. Aralarındaki diyalog dikkat çekti:

T: Çık dışarı, sana çık dedim!
S: Bir daha bana git deme, beni kapı dışarı etme. Çünkü sen benden uzak durduğunda, kapıları yüzüme çarptığında, yüzüme bakmadığında, nefesini hissetmediğimde ben uyuyamıyorum. Eğer canımı yakmak istiyorsan, hiçbir şey yapmana gerek yok Türkan. Çünkü benim canım zaten yeterince yanıyor. Emin ol.

Haberin Devamı

SEVİLAY UYARDI

Mine, Somer ve Türkan’ın evlilik yıl dönümünde kızının kırkı olduğunu söyledi. Türkan duruma şaşırdı. Ancak herkes Kiraz’ın kırkında evde hazırdı. Eve gelen fotoğrafçı ise Mine’nin isteğiyle Türkan'sız çekim yaptı. Ardından aldığı ağır ilaçlara rağmen bebeğini emzirmek isteyen Mine’ye önce Türkan, ardından da Somer karşı çıktı.

Sevilay, Özer’i ofiste ziyaret etti. Mustafa ile ikisi hakkında konuşma yapıp yapmadıklarını sordu. Özer ise yakın olmalarını istemediklerini söyledi. Sevilay oğluyla huzurlu bir hayat istediğini, o ne istiyorsa ona göre hareket edeceğini ifade etti. Oğlunun öfke problemi yaşadığı konusunda da Özer’i uyardı. Mustafa da Özer’in canını yakmak için Somer’i duygusal bir tuzağın içine çekmeye hazırlandı. Somer, kızına soyadını verdi. Bu sırada hem yakın hem uzak bir babası olduğunu ve annesiyle onu vaktiyle ortada bıraktığını Somer’e anlattı.

Haberin Devamı

GERİLİM DEVAM ETTİ

Sadık ve Nesrin arasındaki gerilim de devam ederken, Nezahat ve Hikmet’in onları barıştırma çabaları sonuçsuz kaldı. Sadık, Nezahat’ın da evini terk etti. Gece sarhoş olan Sadık’a, Fatih yardım etti. Geceyi orada geçiren Sadık’a, Fatih hasta kızından bahsetti. Sabah olduğunda ise Dönüş’ten kıyafetlerini isteyen babasına, kızı büyük bir bavul götürdü.

Dönüş ve Türkan’ı Somer barıştırmak istedi ve bir araya getirdi. Ama Derya’ya ve anne babasını getirdiği duruma yakaran Dönüş, yanlarından ayrıldı. Yaşananlardan sonra Derya’yı arayan Türkan’ın suratına yine telefon kapandı.

Rüçhan evde hisse devrini Mine’ye yaptı. Bu sırada Mustafa’nın annesinin Sevilay olduğunu öğrendi ve evlerine gitti. Özer, bu arada Sevilay’ı ziyarete gitti ve Mustafa’ya soyadını vereceğini söyledi. Mustafa da eve geldi, görüşmelerini istemediğinden bahsedip duruma yakardı. Olanları gören Rüçhan, rahatsız oldu.

‘Üç Kız Kardeş’te Türkan yalnız kaldı Bebeği yaşayacak mı

BEBEĞİ YAŞAYACAK MI?

Mine, bebeğini emzirmek isterken kullandığı ilaçlar nedeniyle elinden alınmasına oldukça sinirlendi ve Türkan için hazırlanan içeceğe ilaç koydu.

Odaya gelen Mine’nin yine üzücü sözleriyle Türkan’ın keyfi kaçtı ve Somer ile yıldönümü yemeğine gitmedi. Bu sırada ilacın etkisiyle düşen Türkan’ın odasına yine Mine girdi ve onun kıvranışını izledi. Yerdeki cep telefonunu da uzağa fırlatarak erişimini engelledi. Türkan sürünerek uzansa da ihtiyaç duyduğu kimse telefonunu açmadı. Akıllarda Türkan’ın bebeğinin yaşayıp yaşamadığı sorusu kaldı.

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay ve Ece Bilgiç rol alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan ‘Üç Kız Kardeş’, heyecan dolu yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de.