Cadde ÜNLÜLERi BULUŞTURAN GECE

ÜNLÜLERi BULUŞTURAN GECE

25.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Vodafone’un Wanna Kanyon’da iPhone 4’ün tanıtımı için verdiği parti ünlüler geçidine dönüştü. Kimler yoktu ki partide: Athena Grubu, Elif Dürüst, Helin Avşar, Rüştü-Işıl Reçber, Işın Karaca, Helin Avşar, Çağla Kubat, Deniz-Haluk Berdan, Demet Akalın-Önder Bekensir, İbrahim Kutluay- Demet Şener sadece küçük bir özet.

ÜNLÜLERi  BULUŞTURAN GECE

Vodafone, iPhone 4ü’ Vanna Kanyo’nda verdiği bir partiyle tanıttı. Şafak Sezer, Athena grubu, Elif Dürüst, İvana - Yurdal Sert, Helin Avşar, Rüştü-Işıl Rençber, Tuğay-Etkin Kerimoğlu, Işın Karaca, Cem Özer-Nurgül Yeşilçay, Bora Kozanoğlu-Eda Taşpınar, Helin Avşar, Çağla Kubat, Deniz-Haluk Berdan, Demet Akalın-Önder Bekensir, İbrahim Kutluay-Demet Şener gibi ünlü isimlerin katıldığı partide renkli görüntülere sahne oldu. Melisa Çakarlar’ın sahibi olduğu Devrialem.biz’in organizasyonunu üstlendiği gecede, davetliler kırmızı halıyla karşılandı. Ozan Doğulu’un DJ’lik yaptığı partide, saatler gece yarısını gösterdiğinde iPhone 4 için heyecanlı geri sayım başladı. Davetlilere daha yakından tanıtmak için özel olarak tasarlanan iPhone 4 maketinin açılmasıyla gerçekleşen tanıtım gecesi geç saatlere kadar devam etti.

KÖŞE BUCAK KAÇTIGeceye Önder Bekensir’le gelen Demet Akalın, içeride eski sevgilisi İbrahim Kutluay ve Demet Şener’in olduğunu duyunca tedirgin oldu. Yüz yüze gelmemeye gayret gösteren Demet Akalın partiden erken ayrıldı.


YORGUN DÜŞTÜ
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, gecede giydiği ilginç kıyafetiyle dikkat çekti. Müziğin ve gecenin tadını doyasıya çıkaran Gökhan Özoğuz, çıkışta araç beklerken dayanamayıp merdivenlere oturdu.

ARTIK POZ VERİYORLAR
Bir gün süren evliliklerinin ardından boşanan, sonrasında ilişkilerine kaldıkları yerden devam eden Ferruh Taşdemir ve Özge Ulusoy geceye birlikte geldi. Önceleri poz vermekten kaçınan ikili, bu kez objektiflere bol bol poz verdi.


SEVGİLİSİ DEĞİL, YEĞENİ
Geçen haftalarda evlilik isteğine sıcak bakmayan sevgilisi Abdullah Oğuz’la yollarını ayıran Ebru Akel, partiye yeğeni Ediz’le katıldı. El ele geldiği yeğeniyle fotoğrafları çekilen Akel, “Arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. Ediz sevgilim değil, ablam Deniz’in oğlu. Yeğenim olur yani” dedi.