Cadde Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili! 'Kocanı çalabilir miyim?'

Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili! 'Kocanı çalabilir miyim?'

21.07.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham, şimdilerde lüks yatlarıyla İtalya'da tatil yapıyor. David Beckham'ın denizin önünde mayosuyla poz verdiği anları paylaşan Victoria Beckham sosyal medyada gündem olurken; eski futbolcu da ünlü ismin spor yaptığı anları yayınlayarak eşine karşılık verdi. İşte detaylar...

Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili Kocanı çalabilir miyim

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuğu bulunan ünlü çift, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

AİLECE İTALYA TATİLİ

David ve Victoria Beckham, önceki haftalarda oğullarını ve oğullarının sevgililerini talya'da lüks bir yatta tatilde davet etmişti. Çiftin en küçük oğulları Cruz'un yeni kız arkadaşı Tana Holding'in, erkek arkadaşının ailesiyle 20 milyon sterlinlik malikanesinde tanıştığı öğrenilmişti. Holding'in; aileye girmesinin ardından Brooklyn'in eşi Nicola Peltz ve Romeo'nun partneri Mia Regan'a, güneşin ve kaliteli yemeklerin tadını çıkaracakları bir tatil için katılacağı söylenmişti.

 DailyMail'de yer alan habere göre; aileye yakın bir kaynak şöyle konuşmuştu:

Victoria, hiçbir şeyi çocuklarını mutlu görmekten daha çok sevmiyor ve büyük aile etkinliklerine bayılıyor; bu yüzden hepsinin katılacağı bir yaz tatili yapmak istiyor. Victoria ve David, çocuklarının partnerlerini oldukça iyi tanıyorlar, ancak uzun süredir birlikte olmadıkları için Cruz'un kız arkadaşının tatile davet edilmesi biraz sürpriz oldu. Ama Beckham'lar herkesi dahil etmeyi severler. Gemide üç genç kadının olması zor olabilir, ancak Victoria her şeyi nasıl süper eğlenceli hale getireceğini biliyor.

Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili Kocanı çalabilir miyim

5 MİLYON STERLİNLİK LÜKS YAT!

Beckham'lar, eski futbolcu David Beckham'ın forma numarası olan 'Seven (Yedi)' adını verdikleri 5 milyon sterlinlik bir Riva yatına sahip. 93 ft'lik yat, Miami'de demirli ve on misafir ve dört mürettebat üyesi için yer var.

Haberin Devamı

Beckham'ların geçen sene özel olarak yaptırdıkları lüks yatları, daha önce 47 yaşındaki David'in Inter Miami futbol takımının sahibi olduğu Miami'de görüntülendi. Ailece yapacakları İtalya gezisi, yatın Atlantik'teki ilk yolculuğu olacak.

Beckham'ların tatiline; arkadaşları Sir Elton John ve partneri David Furnish ile, Şef Gordon Ramsay ve ailesinin katılması da bekleniyor.

 POSITANO'DA EĞLENCE

David ve Victoria Beckham, şu anda ise çocukları Cruz (17) ve Harper (11) ile İtalya'nın Positano kentinde ailece eğlence dolu bir tatilin tadını çıkarıyor.

Victoria Beckham, lüks yatlarında güneşlenirken eşi David'in gömleksiz fotoğraflarını çekerken görüldü. 48 yaşındaki gururlu Victoria, 47 yaşındaki David'in her açıdan fotoğraflarını çekmek için bir merdivenin tepesinde diz çöktü.

David Beckham, kırmızı puantiyeli desenli mayosu içinde poz verirken, fit fiziğini gözler önüne serdi. Ünlü ismin dövmeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili Kocanı çalabilir miyim

"TEŞEKKÜR EDERİM BAYAN BECKHAM"

Victoria Beckham, eşini çektiği karelerden birini, "Rica ederim" notunu yazarak 30.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı. Takipçileri, 1.5 milyon beğeni alan ünlü ismin gönderisine, "Bunu bizimle paylaşmanız çok ince", "Teşekkür ederim Bayan Beckham" ve "Vic, kocanı çalabilir miyim?" gibi yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

Victoria-David Beckham çiftinin İtalya tatili Kocanı çalabilir miyim

"BAŞIN DERDE GİRECEK"

David Beckham da yatlarında oturduğu ve eşinin arkasında Lunge hareketleri yaparken göründüğü bir videoyu yayınlayarak, "Görmek için bekleyin. Lunge yapan Vic olmadan kahve bile içemiyorum" diye yazdı. 74.7 milyon takipçisi bulunan ünlü ismin videosuna, "Bunu ne kadar sevdiğimi anlatacak kelime yok", "Harika gidiyorsun Victoria!" ve "Vic bunu gördüğünde başın derde girecek" gibi yorumlar yapıldı.

Victoria Beckham da eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayarak, "Görünüşe göre bu tatilde antrenman partnerimi kaybettim David!" mesajını yazdı.

Ünlü çiftin paylaşımları, kısa sürese sosyal medyada gündem oldu.