Cadde 'Ya Çok Seversen’in afiş çekiminden eğlenceli backstage

'Ya Çok Seversen’in afiş çekiminden eğlenceli backstage

17.06.2023 - 13:41 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan yeni dizisi 'Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden ikilinin backstage videosu yayınlandı.

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda ikilinin samimi halleri ve uyumu şimdiden izleyenleri etkiliyor.

Ya Çok Seversen’in afiş çekiminden eğlenceli backstage

DİZİNİN KONUSU

Bürsin ve Sancaktutan ikilisinin dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimlerin de kadrosunda yer aldığı Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurt dışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Ya Çok Seversen’in afiş çekiminden eğlenceli backstage

Haberin Devamı

Merakla beklenen Ya Çok Seversen dizisi, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de.