Cadde Yaratıcılıkları ortaya çıkacak

Yaratıcılıkları ortaya çıkacak

24.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Markalar, ortak alanda kuracakları oyun atölyeleriyle, çocuklara oyun dolu bir dünyanın kapılarını açacak...

Yaratıcılıkları ortaya çıkacak

Faber-Castell, festivale özel hazırladığı dev şatosunda, birbirinden farklı beş yaratıcı atölyede, miniklerle bir araya gelecek.
QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı da festival alanında yer alacak. Çocuklar matematikte öğrendiklerini uygulamalı olarak görebilecek, eğitim modülleri ve atölye çalışmalarıyla matematiği deneyerek keşfedecekler.
Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, üç farklı atölyesiyle, Yaratıcı Çocuk Festivali’nde olacak. Miniklerin algoritmik düşünce yeteneğini ve el becerilerini geliştiren etkinliklere yer verilecek.
Bahçeşehir Koleji Kodlama ve Stem Atölyeleri ile çocuklar, günlük yaşantılarındaki algoritmaları gerçekleştirecek.
Hayal gücü sınırsız olan minikler, BASF Kids’ Lab’de, birbirinden eğlenceli deneylerle, bilimin mucizelerle dolu dünyasına adım atacaklar.
CarrefourSA Yerli Tohum Ekoloji Atölyesi’nde ise tohum koruyucusu olacakları bir kurgunun içinde yaratıcı bir oyuna dahil olurken, tohumun ne olduğu ve yerli tohumun önemi hakkında farkındalık geliştirecekler.
Çilek Odası sponsorluğunda gerçekleştirilecek Yaşam Alanı Tasarımcıları Oyun Atölyesi’nde çocuklar, ‘yaşam alanı’ konusunu düşünecekler.
Imagineer Kids Deneyimsel Oyun Alanı’nda, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen interaktif, öğretici sergiler, yaratıcı atölyeler, kültür ve eğitim konsepti yer alacak.
Ozmo da iki farklı atölyeyle, çocuklara oyun dolu bir dünyanın kapılarını açacak.
Twin Bilim Atölyesi’nde minikler, kendi robotik icatlarını yaparak, sanatı eğlenceli bir şekilde bilimle birleştirecek.
Toyzz Shop, çocukların motor becerilerini geliştirecek, duyusal gelişimlerin, destekleyecek ve hayal güçlerini yaratıcılıklarıyla birleştirecekleri Kinetik Kum ve Toyi Oyun Atölyeleri’yle, festivalde olacak.
LEGO ile Yaratıcılık Atölyeleri’nde ise, her yaştan minik, hayal gücünün sınırlarını zorlayacak, yaratıcılıklarını keşfederken yeni şeyler öğrenmenin heyecanını yaşayacak.