Cadde 'Yargı'da Can hayatını kaybetti! Yekta'ya 1 hafta süre verildi

'Yargı'da Can hayatını kaybetti! Yekta'ya 1 hafta süre verildi

12.11.2023 - 23:56 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 71'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 71'inci bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

FİLİZ ATEŞ ETMEK İSTERKEN YAKALANDI

Ceylin ve Filiz çantaki silaha sahip olmak için odada mücadele ediyordu. O sırada ateş açıldı ancak kurşun kimseye isabet etmedi. Filiz, silahı eline alınca ateş etmek istedi ama baraşılı olamadı. Odaya giren Ilgaz'ın da müdahalesiyle Filiz yakalandı.

'YARGI' SON BÖLÜM

CAN VE OSMAN İŞİ KABUL ETTİ

Cellat Kadir'in ısrarlarına artık dayanamayan Can ve Osman işi kabul etti. Kadir meblağ büyük olsa dahi hızlı olmalarını istedi.

"CEYLİN BANA TUZAK KURDU" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

FİLİZ YAŞANANLARI ANLATTI

Filiz yaşadıklarını onu ziyarete gelen Nil'e anlattı. Filiz, Ceylin tarafından oyuna getirildiğini söyledi. Nil, Efe savcıya taleplerini iletti. Ceylin odasındaki silahının kontrol edilmesini istedi. Efe savcı da Tuğçe'yi görevlendirdi. Nil'in üstelemesi üzerine Ilgaz, yazılı bir şekilde taleplerini iletmesi gerektiğini söyleyerek tepki verdi.

Haberin Devamı

"SENİ, SENDEN KORUYAMIYORUM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

EFE SAVCI, CEYLİN'İ DİNLEDİ

Ceylin yaşananları Efe'ye anlattı. Filiz'in onu öldürmek istediğini söyledi. Çantadaki silahını alıp ateş ettiğini, eğildiği için ıskaladığını söyledi. Emniyet kilidinin nasıl kapattığını hatırlamamasına rağmen emniyet kilidi sayesinde hayatının kurtulduğunu belirtti.

CEYLİN VE ILGAZ EVLENME OLAYINDA REKORA GİDİYOR! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİLİZ'DE BARUT İZİNE RASTLANDI

Adli Tıp'ın gerçekleştirdiği incelemeyi anlatan Göksu şu ifadeleri kullandı: 

Filiz'de barut izine rastlandı. Aynı zamanda Ilgaz'ın silahında bir fişek eksik olduğu ve silahta Filiz'in parmak izine rastlandığı söylendi. Öte yandan Ceylin'e yapılan incelemede barut izine rastlanmadı.

"SENİ ÇOK ÖZLEMİŞİM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

CEYLİN VE ILGAZ EVLENMEYE KARAR VERDİ

Ceylin ve Ilgaz arasında romantik anlar gerçekleşti. İkili birbirlerine karşı olan hislerini uzun bir aradan sonra açıkladı. Mercan'a da daha iyi bir hayat sunmak için tekrardan evlenmeyi karar verdiler.

DEFNE YAKALANDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

YEKTA, OSMAN'I UYARDI

Can ve Osman'ı ziyarete gelen Yekta, Kadir'in verdiği işte geldiklerini son durumu öğrenmek istedi. Osman'la bir şey konuşmak isteyip Can'ın yanından ayıran Yekta "Bu burun çürümüş bir şeyin kokusunu oldukça uzaktan alır" diyerek Osman'a Can'a karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

CEYLİN İSTEDİĞİNİ ALDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CEYLİN VE ILGAZ EVLENDİ

Tekrardan aldıkları evlenme kararında Eren ve Yekta'nın şahitlik etmesini isteyen Ceylin ve Ilgaz, nikah memurunun da huzurunda dileklerini gerçekleştirerek tekrardan dünyaevine girdiler.

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

MERCAN'A ZİYARET

Evlilikleri sonrasında kutlamak için Mercan'ın yanına gelen çift, mutlu anlarını kızlarıyla paylaştılar. Burada birkaç gün içerisinde Mercan'ı alarak evlerinde beraber yaşayabileceklerini öğrendi. Ertesi gün Yasemin arayarak Mercan'ı alabileceklerini söyledi. Ceylin ve Ilgaz çifte mutluluk yaşadı.

NİL, YEKTA'NIN ELİNE DÜŞTÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CAN, KADİR'İN PARASINI ALDI

Osman ve Can, Kadir'in aklamaları için verdiği kara parayı, Yekta'nın tavsiyesi üzerine bir kasaya koymuşlardı. Can bir miktar parayı Osman'dan gizli alarak harcadı.

MERCAN, ELİF İLE TANIŞTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖZGE, NİL'İN HAKKINDAKİ GERÇEKLERİ ANLATTI

Yekta'nın araştırma yapmasını istemesi üzerine Özge, Nil hakkında detaylı bir araştırma yaptırdı. Özge şu ifadeleri kullandı: 

Haberin Devamı

Hapishane'ye ziyarete gelen kişi Nil'in annesiymiş. Nezahat hanım'ın ziyarete geldiği kişi kendi akrabası bile değilmiş, ondan ötürü sahte bir kimlikle içeriye giriyormuş. Kız, tanınmış bir iş adamının kızıymış. Annesini canice hislerle öldürmekten müebbet hapis cezası almış. Nezahat hanım kıza almanca öğretiyormuş.

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ceylin ve Ilgaz hediyeyle beraber Efe savcıyı ziyarete geldiler. Efe savcı, iddianamenin taslağını hazırladığını, çocuğa karşı işleyen kişiyi hürriyetten yoksun kılmaya istinaden 11 yıla kadar ceza isteyeceğini ve Ceylin'e saldırmasından ötürü öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını talep edeceğini söyledi. Ceylin, "Onu es geçebiliriz, ben şikayetimi geri almayı düşünüyorum. Şimdi bir durup düşününce ben oraya gitmeseydim böyle bir durum yaşanmayabilirdi. Benim oraya gidişim kışkırttı onu, özünde Filiz böyle bir şey planlamamıştı. Tamam bende onun cezaevinde çürümesini istiyorum ama doğru olan bu değil. Haksızlık..." dedi.

CEYLİN BAŞSAVCIYA İSTİFASINI VERDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ILGAZ HER ŞEYİ ANLADI

Ilgaz, Ceylin'in şikayetini geri çekmesini istemesi üzerine yaşananları hatırlayınca Ceylin'in Filiz'i Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine sevkine engel olmak için aralarındaki tartışmayı kurguladığını anladı. Osman, Çınar'ı yanına çağırarak Can ulaşıp ulaşamadığını sordu. Çınar da haber alamadığı söyleyince Osman durumdan şüphelenerek Can'ın hiç böyle yapmadığını belirtti.

Haberin Devamı

CELLAT KADİR 'TIK' DİYE CAN'I ÖLDÜRDÜ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADİR, OYUNCUDAN ŞÜPHELENDİ

Cellat Kadir yasa dışı düzenlediği sanal kumar organisyonunu izlerken masada 'Tık tık' adında bir yabancının olduğunu ve yüklü para kullandığını farketti. Bunun üzerine yanındaki adamından kişinin ve referansının kim olduğunu öğrenmesini istedi.

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

YEKTA VE OSMAN DURUMU ANLADI

Osman'ın Can'ı bulamadığını söylemesi üzerine Yekta bankaya bakması gerektiğini ifade etti. Yekta ve Osman'ın beraber bankadaki kasayı kontrol etmesi üzerine Can'ın paraları alarak kaçtığı anlaşıldı.

MERCAN'IN EVE GELMESİ HERKESİ MUTLU ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CAN BÜTÜN PARAYI KAYBETTİ

Can, çaldığı paralarla oynadığı sanal kumarda tüm parayı kaybetti. Kadir, oyunu uzaktan izlerken çok keyifli olmasına rağmen adamının yanına gelip 'Tık tık' kod adlı kişinin Can olduğunu söylemesi üzerine keyfi kaçtı.

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

ILGAZ, CEYLİN'İN İSTİFA ETTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Ilgaz, başsavcı Nadine'nin odasına bir şey konuşmak için gitti. Nadide, Ilgaz'dan önce söze girdi ve Ceylin'in istifa ettiğini söyledi. Bunun üzerine Ilgaz söylemek istediği şeyden vazgeçerek odadan çıktı.

Yargıda Can hayatını kaybetti Yektaya 1 hafta süre verildi

KADİR, CAN'I ÖLDÜRDÜ

Cellat Kadir, Yekta, Osman ve Çınar'ı toplayarak yanına getirdi. Can'ı bulduğunu söyleyen Kadir, Yekta'ların olduğu masaya oturttu. Kadir, Can'ı öldürerek Yekta'ya parayı getirmeleri için 1 hafta süre verdi.

HER ŞEY MERCAN'IN MUTLULUĞU İÇİN! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CEYLİN HER ŞEYİ ANLATTI

Ceylin, Ilgaz'ın durumu anladığını fark etti. Ilgaz'a Filiz'in heyetten rapor alıp Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine sevkine engel olmak için kurguladığı ve uyguladığı her şeyi anlattı. O sırada odaya Mercan geldi. Annesi ve babasıyla yatmak istediğini söyledi ve 3'lü birbirine sarılarak uyuya kaldılar.