Cadde Yargı'da Ceylin'in büyük vicdan azabı! Tülin bir anda fenalaştı

Yargı'da Ceylin'in büyük vicdan azabı! Tülin bir anda fenalaştı

20.11.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 72'nci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 72'nci bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

'YARGI' SON BÖLÜM...

Yargı'nın son bölümünden öne çıkanlar şöyle:

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

CEYLİN'İN ÜNİVERSİTE YILLARI

Ceylin üniversite yıllarına gidince kankası Engin'in platonik aşığıyla ilgili tavsiyede bulunduğu zamanları hatırladı. Engin, sevdiği Tülin'in iş adamı Servet ile ilişkisi olduğundan ne yapacağını bilmemekteydi. Tülin, Servet'in hamileliğini öğrenmesi üzerine tehditleri karşısında Ceylin'den yardım isterken, bir anda fenalaştı ve hastaneye getirilince sağlıklı bir kız çocuğu oldu. Çocuğu olduktan sonra ne yapacağını bilmeyen Tülin, bebeği Ceylin ve Engin arabaya bindirirken ortadan kayboldu. Engin bir çare bulmak için babası Yekta'nın yanına geldi.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

YEKTA BEBEĞİ BİR AİLEYE VERDİ

Çocukların ne yapacağını bilmemesi üzerine Yekta bebeği alıp bir aileye verdi. Ceylin'in 'Geçici aile olduğunu biliyorlar değil mi?' sorusuna Yekta 'Evet, evet' diyerek geçiştirdi.

Haberin Devamı

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

ILGAZ ANNESİNİN DEDİKLERİNİ HATIRLADI

Ilgaz, Ceylin'in üniversite yıllarını anlatması üzerine o dönemde hasta annesi Kıymet'in ölmeden önce mürvetini görmek isteği üzerine Bartın'a tayini çıktığında Neva'ya evlenme teklifinde bulunacağını söylediği anları hatırladı. Kıymet, Ilgaz'ın heyecansız olduğunu fark ederek annesini mutlu etmek için kendinin mutsuz olacağını bir evlilik yapmaması gerektiğini söyledi.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

CEYLİN VE ENGİN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Ilgaz'ın Bartın tayini öncesi İstanbul'daki son görevi olarak Servet'in ölümüyle ilgili soruşturmasına bakıyordu. Eren'den okuldaki herkesin ifadesinin alınmasını istemesi üzerine Ceylin ve Engin okuldan kaçtı.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

CEYLİN VE ILGAZ ANILARI YAD ETTİ

Ceylin soruşturma sonrası Tülin'in tutuklandığını, Yekta'nın da bir kaç kez sadece bebekten haber getirdiğini bundan ötürü vicdan azabı çektiğini dile getirdi. Ceylin, doğru olduğunu düşündüğü şeyi yapacağını, Tülin'e ulaşacağını çocuğunu isteyip istemediğini soracağı ve çocuğun akıbetini öğreneceğini söyledi.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

EREN'DEN SERVET'İN DOSYASINI İSTEDİ

Ceylin'in bebeğin akıbetini öğrenmek ve Tülin'i bulmak istemesi üzerine Ilgaz, Eren'den Servet dosyasını istedi. Eren de bunun için kızı Tuğçe'yi görevlendirdi.

Haberin Devamı

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

ONUR KENDİNİ VURDU

Ilgaz, Metin amirin kendisine sevdiği dizi oyuncunun kendisini vurduğunu söylemesi üzerine Eren'le beraber seti ziyaret etti. Yaşananların anlatılırken Onur'un kendini değersiz hissettiği, arkadaşlarına ona yanlış yaptığını söyleyerek kendini vurduğu ifade edildi.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

YEKTA, OSMAN'I YALNIZ BIRAKTI

Yekta ile görüşmek için ofise gelen Osman ve Çınar beklediklerini bulamadılar. Yekta, Osman'a Kadir'in parasını ödemek konusunda yalnız olduğunu söyledi. Osman şirketinin tüm mal varlıklarının satılarak belki çare üretebileceğini düşündü.

BİRİSİ SİLAHLARI DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİR

Ilgaz, sette çekim esnasında oyuncunun intihar etmesinin zor olduğunu, sahne öncesinde birisinin silahları değiştirdiğini düşündüğünü söyledi.

HER ŞEY MERCAN'IN MUTLULUĞU İÇİN! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

LAÇİN, YEKTA'DAN YARDIM İSTEDİ

Laçin soruşturma kapsamında yapımcının avukatlarının yetersiz kaldığını söyleyerek Yekta'dan yapımcının avukatlığını üstlenmesini istedi. Yekta, Laçin'in hareketlerinden yapımcıya karşı duygu beslediğini anladı.

Haberin Devamı

SANAT EKİBİNDEN PARMAK İZİ ÇIKTI

Otopsi raporunda Onur'un intihar ettiğini söylediği silahta sanat ekibinden birisinin parmak izine rastlandı.

MERCAN'IN EVE GELMESİ HERKESİ MUTLU ETTİ! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

ONUR DİZİDEN AYRILACAĞI İÇİN ÜZÜLMÜŞ

Soruşturma kapsamında ifadeler alınırken yapımcı Poyraz, Onur'un yeni bir proje üzerine anlaşma sağladığı bundan ötürü diziden çıkması için intihar sahnesi çekildiğini söylemişti. Yekta, oyuncunun babasıyla beraber gelerek Onur'un böyle bir isteği olmadığını, hatta diziden ayrılacağını için üzüldüğünü, yapımcının bir anda intihar sahnesini eklediğini söyledi.

ONUR'UN MAKYÖZ İLE İLİŞKİSİ VARMIŞ

Ilgaz ve Eren ifade alırken Onur'un makyöz Gülşah ile ilişkisi olduğu, Gülşah'ın kocasının da bu ilişkiyi bildiğini ve sorun olduğunu öğrendi.

YAPIMCI İDDİALARI REDDETTİ

Onur'un babasının ifadelerine dayanarak Ilgaz, yapımcı Poyraz ile tekrar görüştü. Yapımcı bu görüşmede babasının söyledikleri reddetti, diziden ayrılmak istediğini söylediğini bundan ötürü iyi bir son yazılmasını istediğini, gerisine senaristin karar verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

LAÇİN EVDEN AYRILDI

Yekta'nın soruşturmada Poyraz'a karşı olmasından ötürü Laçin, Yekta'ya kızarak beraber yaşadıkları evi terk etti.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

OSMAN'IN BİRİSİ FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Osman'a kızı neden erkek oyuncağını aldığını sordu. Osman, Kadir'in eve silah gönderdiğini anladı. Osman silahı belinden çıkarıp torpidoya koyarken bir kişi Osman'ın fotoğraflarını çekti.

CELLAT KADİR TIK DİYE CAN'I ÖLDÜRDÜ! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

OSMAN SİLAHI DENİZE ATTI

Osman, Kadir'in Can'ı öldürdüğü silahı eve gönderdiğini anladı. Silahdan kurtulmak için denize fırlattı.

TÜM ŞÜPHELER YAPIMCININ ÜSTÜNDE

Metin amir yapımcının çok gitmek istiyorsa kafasına sıksın diyen ses kaydı olduğunu söyledi. Tuğçe ise Ayça ile Murat'ın sevgili olduğu bundan ötürü sette olumsuzluk yaşandığı, Murat'ın yapımcı ile sözleşme uzattığını ve sözleşmedeki tek şartının Onur'un diziden ayrılmak olduğunu ifade etti. Poyraz ifade verirken Onur'un senaryoyu sosyal medyada paylaştığı bundan ötürü kızdığı, paylaşımı kaldırmasını söylediğini ve 10 dakika sonra Onur'un paylaşımını geri kaldırdığını söyledi. Bunun üzerine Ilgaz, Eren'e içeride değil şüphelinin dışarıda olduğunu ifade etti.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

CAN'I, OSMAN'IN BAHÇESİNE GÖMMÜŞ

Osman eve tapuları almak için geldiğinde köpeğinin çok fazla ses yapmasından sinirlendi. Çınar ile dışarı çıkacakken köpeğinin neye havladığını merak etti ve yanına gidince Can'ın evine bahçesine gömüldüğünü anladı.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

TÜLİN KIZININ ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Ceylin, Tülin'in markette çalıştığını öğrendikten sonra ziyarete gitti. Tülin'e çocuğunu merak edip etmediğini sormasının üzerine Tülin, 'Yekta, cezaevine gelerek bebeğimin öldüğünü söyledi, benim bebeğim öldü Ceylin'cevabını verdi. Ceylin yaşananları anlamaya çalışırken Tülin bir anda fenalaştı ve kendini kaybetti.

Yargıda Ceylinin büyük vicdan azabı Tülin bir anda fenalaştı

YARGI YİNE ZİRVEDE

Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 19 Kasım akşamı yayınlanan 72’nci bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizi; AB’de 7,74 reyting ve yüzde 21,21 izlenme payı ile 20+ABC1’de ise 8,24 reyting ve yüzde 19,61 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.