Cadde‘Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk’

‘Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk’

05.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

‘Yargı’ dizisiyle ekranda olan Pınar Deniz, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk” dedi.

‘Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk’

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz, Harper’s Bazaar dergisine kapak oldu.

Haberin Devamı

Oyuncu, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım ancak işim, ruhen ve fiziken yorucu olma potansiyeline sahip. ‘Sevmesem yapabilir miydim?’ sorusunu kendime çok sordum. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk. Onunla gelen her şey beni daha güçlü kılıyor” dedi.

“Duygularıyla barışık biri değildim” diyen Deniz, şöyle konuştu:
“Ne zaman oyunculuk yapmaya başladım, işte o an ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım. Onlara ulaştığım yer bazen sancılı ve günlük hayatımı etkiler vaziyette olabiliyor ama hepsinin zorluğunu da seviyorum. Beni daha öğrenmiş ve olgun birine dönüştürüyor.”

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar