Cadde 'Yargı'da nefesler tutuldu! Katil Ceylin'in yanında

'Yargı'da nefesler tutuldu! Katil Ceylin'in yanında

27.11.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 73'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

MUSA CAN ÇAYAN
Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 73'üncü bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

Dizide öne çıkanlar şu şekilde; Ilgaz, Mercan'ı okulundan almaya gitti. Okuldan çıkan Mercan 'Baba sen mi almaya geldin beni' dedi. Ilgaz'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

'YARGI' SON BÖLÜM

Ilgaz, Mercan'ın ona baba diye seslendiğini söylemek için Ceylin'i aradı. Ceylin o sırada Tülin'e ilk yardım müdahalesi yapıyordu. Tülin'in kendini kaybettiğini fark eden Ceylin hayata döndürmek için nefes borusuna kalem sapladı. O sırada ambulans geldi. Ceylin bu hayati hamleyi başarılı yapmasıyla Tülin'in nefes aldığını, hayata tutunduğunu açıkladılar.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

KATİL SETİN İÇİNDE

Tuğçe yaptığı araştırmayı Eren'e anlattı. Setin her zamanki yerlerinden farklı bir yerde olduğu için dışarıdan kimsenin gelmediğini, bundan ötürü katilin setin içinde olabileceğini belirtti.

Haberin Devamı

"BANA NE ZAMAN ANNE DİYECEK?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nil'in setin yapımcısı Poyraz'ın avukatı olduğunu öğrenen Yekta, sinirden küplere bindi. Nil'i; Ceylin, Ilgaz, Eren ve yakınları olan kim varsa uzak durması konusunda uyardı. O sırada Eren, Poyraz'a soru sormak için Nil'i çağırdı. Nil işinin çıktığını, başka arkadaşını yönlendireceğini söyleyerek oradan uzaklaştı.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

TÜLİN HAYATINI KAYBETTİ

Ameliyathane'den çıkan doktor Tülin'in ambulansTa ilaç eksikliği olduğundan durumunun kötüye gittiğini ve buna bağlı olarak hayatını kaybettiğini söyledi.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

YEKTA YARDIM İÇİN OSMANLARIN YANINA GELDİ

Osman evinin bahçesinde gömülen Can'ı ne yapacağını bilmediğinden Yekta'dan yardım istedi. Yekta eve geldiğinde neden mangal yaptıklarını anlayamadı. Osman eşinin tedirgin olmaması için böyle bir şey yaptığını söylerken Yekta inanamayarak masanın altından toprağa bakmaya çalıştı. O sırada yemek tabaklarını masaya getiren Aylin, Yekta'nın masanın altından çıkmasıyla şoke oldu. O sırada bahçeye gelen Ceylin, Tülin konusunda hesap sormak için Yekta'yı çağırdı.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

EREN OLAY YERİNDE

Fıstığa bağlı olarak alerjisi nükseden sonrasında ambulansta hayatını kaybeden Tülin'in çalıştığı markete olay yerinde inceleme yapmak için geldi. Ilgaz durumu detaylı olarak anlattı.

Haberin Devamı

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

BEBEĞİ ÖZ HALASINA VERMİŞ

Yekta yıllar önce Tülin'in bebeğini öz halasına verdiğini, Servet öldükten sonra başka çocuğu olmadığı için tüm servetinin yapılan DNA testiyle bebeğe kaldığını sonrasına bebeği öldü göstererek mirasın hepsinin üzerine halasının konduğunu açıkladı. Ceylin, Yekta'nın mirastan pay almak için böyle kötü bir şey yapmasına dayanamayarak yanından uzaklaştı.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

'CAN'I UNUTTUK'

Osman ve Çınar'ın bahçedeki ölüyü gizlemek için düzenlediği mangal organizasyonuna tüm ekip katıldı. Aylin, 'Can'ı unuttuk' diyerek Osman'dan çağırmasını isteyince Osman bir an panikleyip geçiştirdi.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

'SEN SÖYLE BAKALIM NASIL BABA DEDİ?'

Ceylin evlerine geldiklerine Mercan'ın nasıl baba diye seslendiğini merak ederek Ilgaz'a sordu. Ilgaz tam cevap verecek Mercan 'Baba çıktım ben' diyerek seslendi. Ilgaz'da 'İşte böyle..' yanıtı verdi.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

CAN'I KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMDÜLER

Yekta, Osman ve Yekta'nın şoförü Özgür kazma ve kürekle Can'ı bahçeden çıkartırken Cellat Kadir'in adamları onların fotoğraflarını çekiyordu. Yekta'nın talimatıyla Can'ı kimsesizler mezarlığına gömdüler.

Haberin Devamı

CEYLİN'İN YIKILDIĞI AN! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ceylin ve Ilgaz emniyete Eren'in yanına geldi. Eren yapılan incelemede Tülin'in evden getirdiği sandviçinde fıstık ezmesine rastlandığını söylerken , peçeteye bile bulaşacak kadar içine konduğunu vurguladı.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

'HERKESİN ULAŞTIĞI ADAM BATAK BİR ADAMDIR'

Yekta, Cellat Kadir'le görüşmek için kaldığı yere geldi. Adamları Kadir'e Yekta'nın geldiğini söylerken Kadir, 'Bırakın biraz uğraşsınlar, herkesin ulaştığı adam batak bir adamdır' diyerek Yekta'yı bahane ile reddetti.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

ŞÜPHELİ MUHTEMELEN MARKETTEN BİRİSİ

Adli tıbın Tülin'in evinde yaptığı incelemede fıstık ezmesine ait hiçbir bulguya rastlanmadı. Ilgaz ve Eren cinayet şüphelisinin marketten birisi olduğunu düşünmeye başladı. Evde yapılan incelemede Engin ve Ceylin'in adının geçtiği mektuplar ortaya çıktı. Tülin birisine bebeğiyle dair bilgileri içeren mektup yazmış ancak Yekta'nın bebeğinin öldüğünü söylemesinden sonra mektup göndermeyi bırakmış.

Haberin Devamı

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

EFE, TUĞÇE İÇİN EMNİYETE GELDİ

Efe savcı, Tuğçe'ye tiyatro biletlerini vermek için emniyete geldi. Tuğçe dışarı çıkarken saçlarına bakmasından şüphelenen Eren'de onu takip etti. Eren izlerken Tuğçe ve Efe tiyatroya beraber gitmeye karar verdiler.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

TİLMEN HUKUK BÜROSU SERVET'İN MİRASI İLE YAPILMIŞ

Yekta, Tülin'in bebeğinin akıbetini öğrenmek için Servet'in kardeşiyle bir araya geldi. Yekta'nın 'Umarım şu anki durumundan ötürü minnettarsındır' cümlesine hala 'Sen Tilmen Hukuk Bürosu'nu açarken ne kadar minnettarsan ben de o kadar minnettarım' cevabını verdi.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

KİMLİĞİ BELİRLENEMEYEN ŞÜPHELİ

Marketten gelen en son kamera kaydına göre; Tülin'in dolabının olduğu yere bir adamın geldiği, sandviçe iğne ile bir şey enjekte ettikten sonra olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Kayıtlarda adamın yüzünü belli olmuyordu.

CEYLİN VE MERCAN'IN HAYATLARI TEHLİKEDE! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yekta, Ceylin'e kendini affettirmek için çocuğun adresini buldu ancak Ceylin eşyalarını toplayacağını bir daha da ne onu ne de Mercan'ı göremeyeceğini söyledi.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

'CEYLİN TOKAMI TAKAR MISIN?'

Mercan babasından tokasını takmasını istedi. Ilgaz, Ceylin'e yönlendirdi. Mercan'ın seslenişlerine bilerek anne demesi için Ceylin oralı olmazken, Mercan'ın 'Ceylin tokamı takar mısın' diye ısrar edince kızına karşı koyamadı.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

ILGAZ OLAYLARI BİRLEŞTİRDİ

Oyuncu Onur'un cinayet soruşturmasında Okan adındaki ambulans şoförü Okan'ın baş ağrısı için ilaç verdiği ortaya çıktı. Tülin'in fenalaştığı gün de gelen ambulans şoförünün numarasını Özge buldu. Ceylin'in araması sonucunda Onur'un soruşturmasında adı geçen ambulans şoförü Okan çıktı. Onur ve Tulin'in ikisinin de organ bağışçı olduğunun aklına gelmesi sonunca Ilgaz iki olayı kafasında birleştirdi.

OSMAN, KADİR'İN PARASINI GETİRDİ

Osman'ın evini sattığı Pamir'in eşiyle beraber satın aldığı eve bakmaları gelmeleri üzerine Aylin evinin satıldığını öğrendi. Osman, Cellat Kadir'in parasını getirdi.

Yargıda nefesler tutuldu Katil Ceylinin yanında

KATİL CEYLİN'İN YANINDA!

Motokurye kaza sonucu hayatını kaybetmiş, ailesi emniyet gelmişti. Ilgaz olayla ilgili görüntüleri incelerken motorkuryenin de organ bağışçısı olduğunu öğrendi. 3 olayında tek ortak noktasının organ bağışçısı olmalarını anlayınca, 3 cinayetinde şüphelisinin ambulans şoförü Okan olduğu anlaşıldı. Ilgaz, Yekta'yı arayarak Ceylin'in odasında katilin olduğunu söyledi. Yekta telefonu Ceylin'e verdi. Ilgaz, Tülin ve Onur'u öldürenin Okan olduğunu söylerken Okan, silahıyla Yekta'yı rehin aldı.