Cadde 'Yargı'nın yeni bölümünde izleyiciler geçmişe gidiyor

'Yargı'nın yeni bölümünde izleyiciler geçmişe gidiyor

14.04.2022 - 11:51 | Son Güncellenme:

Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kanal D dizisi 'Yargı'nın yeni bölümünden merak uyandıran ön izleme sahnesi yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in ilk tanıştığı anın ekrana geldiği sahne, yeni bölüm heyecanını yükseltiyor.

Ilgaz ile Ceylin’in geçmişine mercek tutan ön izleme sahnesinde, ikilinin ilk tanıştığı anlar gözler önüne seriliyor. İkilinin tanışır tanışmaz kimyalarının tutmadığı dikkat çekerken, ilişkiye başlamadan önce aralarında var olan tatlı sert rekabetin tohumlarının da daha ilk günlerden atıldığı görülüyor.

Haberin Devamı

Ceylin’in Ilgaz’la tanıştıktan sonra Pars’a dert yandığı ön izleme, karakterlerin geçirdiği dönüşümler düşünüldüğünde eğlenceli anlara sahne oluyor. Karakterlerin geçmişi şimdiden Yargı izleyicisinin merakını artırıyor.

Yargının yeni bölümünde izleyiciler geçmişe gidiyor

OYUNCU KADROSU
Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Ay Yapım imzalı Yargı dizsi, yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.