Cadde 'Yargı'nın yeni bölümünde neler olacak? İntikam bıçağı kınından çıktı

'Yargı'nın yeni bölümünde neler olacak? İntikam bıçağı kınından çıktı

14.03.2024 - 13:49 | Son Güncellenme:

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı', yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı'nın 87’nci bölümünün konusu şöyle:
Ceylin, Yekta’yı sulh cezada savunmak zorunda kalır. Ilgaz ise hırsızlık için girilen evde kimin öldüğünü bulmanın peşindedir. Efe'de kime ait olduğu belli olmayan bir kesik baş, Eren de tozlanmış eski dosyalar vardır. Ta ki, herkesin tüm gündemi Tuğçe ile geri dönülmez bir şekilde değişene kadar.

Haberin Devamı

YARGI SON BÖLÜM...

Eren kızını sahaya, kendisini masaya kilitleyen Kubilay’ı yaşananların ilk sorumlusu olarak görmektedir. Öfkeyle attığı adımlar ona birçok kapının kapatılmasına sebep olacaktır. Olayla ilgili bir türlü aydınlatılamayan detaylar, bir an önce açığa çıkmak zorundadır. Herkes kendi yolundan hummalı bir araştırmaya girişir.

Yargının yeni bölümünde neler olacak İntikam bıçağı kınından çıktı

Öte yandan İclal’in gelişi ile mesleki olarak bir açmaza sürüklenen Yekta’yı kendi nikâhı beklemektedir. Gitgide dipsiz bir çukura doğru yuvarlanan Yekta’yı tutup kaldırmasını umduğu el, onu daha da derinlere itecektir.

Ceylin ve Ilgaz varını yoğunu, ellerindeki tüm imkanlarla Tuğçe için seferber eder. Diğer taraftan ise sakinliğini koruyamayacağını düşündükleri Eren’i bir türlü zapt etmek, yanında durmak ve ona gerçeği vermek zorundadırlar. Fakat bilmedikleri usul usul bilenen intikam bıçağının kınından çoktan çıktığıdır.

Yargının yeni bölümünde neler olacak İntikam bıçağı kınından çıktı

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile 17 Mart Pazar günü saat 20.00’de Kanal D'de.