Cadde 'Yargı'nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

'Yargı'nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

22.10.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin her hafta ilgiyle takip edilen, başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı 'Yargı’ dizisinin yeni bölümünden ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu. Hastanede karşılaşan Gül ve Metin’in konuşması, iki ailenin birleşmesini bir kez daha imkânsız kılıyor.

Ceylin’in (Pınar Deniz) kaçırılmasıyla birlikte herkes büyük endişe yaşarken, Gül'ün (Zeyno Eracar) ailesinden bir kişiyi daha kaybetme ihtimali onu çok korkutmuştur. Metin (Hüseyin Avni Danyal), hastanede gördüğü Gül'ün yanına gidip, konuşmak ister. Ancak Gül’ün cümleleri yaşadığı acı sebebiyle net ve keskindir. İkilinin sert ve gergin geçen konuşmasının ardından iki ailenin bundan sonraki süreci merak uyandırıyor.

Yargının yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

Haberin Devamı

"ALLAH YAZDIYSA BOZSUN"

Metin: Geçmiş olsun Gül Hanım. Ne olur yapmayın böyle. Bakın bizim çocuklarımız evli. En azından aile olmayı öğrenelim.
Gül: Benim bir ailem var; iki kızım, bir de torunum. O kadar, başkasına gerek yok!
Metin: Sadece birbirimizin yüzüne bakabilelim istedim. Hani ileride bir torunumuz olursa. İstemesek de sık sık bir araya geleceğiz.
Gül: Allah yazdıysa bozsun. İstemez sizden torun!

Yargının yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

OYUNCU KADROSU

Sevilen dizinin başarılı kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargının yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, yeni bölümleri ile her pazar akşamı Kanal D’de.