Cadde 'Yurt dışında eğitim alma kararı verdim'

'Yurt dışında eğitim alma kararı verdim'

28.07.2023 - 09:12 | Son Güncellenme:

Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan oyuncu Müge Boz, "Yaz harika geçti" derken, ailesi ile çıktığı yurt dışı tatili hakkında açıklamalarda bulundu.

Yurt dışında eğitim alma kararı verdim

Müge Boz, önceki akşam Swissôtel The Bosphorus İstanbul'da gerçekleşen bir ödül törenininde Mert Fırat ile birlikte sunuculuk görevini üstlendi. Ünlü oyuncu, tören öncesi basın mensuplarının soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

"YAZ HARİKA GEÇTİ"

Geçtiğimiz aylarda ailesi ile yurt dışı tatiline çıkan Boz, "Yaz harika geçti. Farklı bir tatil deneyimledik. Denizden uzak, doğada bir tatil yaptık. Vina'yı da aldık, bisiklet ile gezdik hep oralarda. Termal suyun da şifasını deneyimledik, müzik festivaline de gittik" açıklamasını yaptı.

Yurt dışında eğitim alma kararı verdim

"TATİLİ KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN KULLANACAĞIM"

Sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çeken 39 yaşındaki oyuncu, "Ben de bir karar verdim. Kendimi geliştirmeyi seven birisi olduğum için yurt dışında bir eğitim alma kararı aldım. Tatilimi kendimi geliştirmek adına da kullanma kararı aldım” ifadelerini kullandı.

Yurt dışında eğitim alma kararı verdim

"KARADENİZ'DEN ÇOK ETKİLENMİŞTİM"

Mesleği nedeniyle uzun seyahatler yapan Erdeniz, "Gitmek istediğiniz bir yer var mı?" sorusuna, "Mardin’i çok merak ediyorum, gitmek istiyorum. En merak ettiğim yerlerden biri Mardin. Ailece görmek istiyoruz, oranın kültürünü yaşamak isteriz” yanıtını vermişti.

Yurt dışında eğitim alma kararı verdim

Haberin Devamı

Mügde Boz ise "Karadeniz’i gitmek çok istiyoruz. Yıllar önce Karadeniz'e gitmiştim ve oradaki yaylaları gezme şansım olmuştu, çok etkilenmiştim. Hem insanı hem yemekleri hem de doğası gerçekten beni çok etkilemişti. O yüzden Caner’i oraya götürüp, Vina’ya da Karadeniz’in güzelliğini ve insanını tanıştırmak istiyorum” şeklinde konuşmuştu.