Cadde Zara, 'Neşecik' ile şöhret olmuş!

Zara, 'Neşecik' ile şöhret olmuş!

07.07.2021 - 11:17 | Son Güncellenme:

Zara’nın ‘Neşecik’ adıyla ilk albümünü sekiz yaşında yapması sosyal medyanın gündemine oturdu. Gerçek adı Neşe olan ünlü şarkıcının, o dönem arabesk türünde şarkı söyleyip bir milyon albüm satışı elde ettiği öğrenildi.

Zara, Neşecik ile şöhret olmuş

Gazeteci Müjde Yazıcı Ergin’in 2011 yılında yayınlanan “Unkapanı’ndan Sonra” adlı belgeseli sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; belgeselin 'Ün Kapanı' adlı bölümünde Unkapanı’ndaki müzik yapımcılardan biri, Zara’nın çocuk şarkıcıNeşecik’ adıyla çıkış yaptığını, arabesk türündeki 'Eyvahlar Olsun', 'Yaşamak Bu Değil' albümleriyle bir milyon satış elde ettiğini dile getirdi.

Zara, daha önce verdiği bir röportajda çocuk şarkıcı olduğu dönemi şöyle anlatmıştı:
"Annem, Neşe Karaböcek hayranıydı. O yüzden ismimi Neşe koydu. Sekiz yaşında ilk albümüm çıktı; ‘Neşecik’. Çok sattı. İmza gününde Madonna gibi hissederdim. Sek sek oynamaya çağırırlardı, ‘Hayır gelemem’ derdim. Hepimizin bir hikâyesi var ama ‘Neşecik’ geçmişte kaldı."

"KIYAMETİ KOPARDIM AMA İKNA ETTİLER"
45 yaşındaki şarkıcı, kendisine Zara ismini Koray Kasap’ın koyduğunu söyledi: Koray Kasap, stil danışmanlığımı yaparken global bir ismim olmasını istedi. Kıyameti kopardım ama ikna ettiler. O günden sonra Neşe Zara oldum. Annem bile ‘Zara’ diyor.

Yazarlar