Cadde Zirvenin adı ‘İnci Taneleri’

Zirvenin adı ‘İnci Taneleri’

09.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de önceki akşam ekrana gelen son bölümünü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf eden ‘İnci Taneleri’, reytinglerde zirvedeki yerini koruyarak, perşembe akşamının galibi oldu.

Zirvenin adı  ‘İnci Taneleri’

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan BKM imzalı ‘İnci Taneleri’, yedinci bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Heyecanın ve temponun bir an olsun düşmediği yapım; Total’de yüzde 7.51 reyting ve 18.33 izlenme payı, AB’de yüzde 9.9 reyting ve 24.72 izlenme payı, ABC1’de ise yüzde 9.96 reyting ve 23.24 izlenme payı elde ederek, üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşıp, yine zirveye oturdu. Sosyal medyada da TT listelerinde yer alan dizi, kadına yönelik şiddete dikkat çektiği sahneleriyle tüm Türkiye’nin kalbini sızlattı.

Haberin Devamı

Zirvenin adı  ‘İnci Taneleri’

Zahir’den (Mustafa Yıldıran) şiddet gören Dilber’in (Hazar Ergüçlü), Azem’in (Yılmaz Erdoğan) yaptığı sürprizle hastane odasında oğluna kavuştuğu anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Cihan’ın gerçek hikâyesini dinleyen Elif duygularına teslim olurken, ikilinin ilişkisinin ne şekilde ilerleyeceği bir sonraki bölüme dair merakı artırdı. Kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi güçlü isimlerin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘İnci Taneleri’, yeni bölümüyle perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanacak.