Güncel Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan belgesel türündeki 9 bölümlük Bu Kızın Öyküsü dizisi ilham verici hikayeleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ele aldığı konu itibari ile fark ve farkındalık yaratan Bu Kızın Öyküsü, belgesel türünün başarılı bir yerli örneği olarak izleyiciye sunuluyor. Atmosfer yaratımı, olay örgüsü ve konusu ile ekranlara farklı bir renk katan Bu Kızın Öyküsü, güçlü kadınların ilham verici hikayelerini mercek altına alıyor.

Haberin Devamı

Kendi ayakları üzerinde duran kadınlar

Bu Kızın Öyküsü belgesel serisi, kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve kendi güçlerini keşfetmesi gerektiği temasından besleniyor. Birbirinden farklı karakterdeki dokuz kadının başarıya ulaşma öykülerini ele alan dizi her hafta bir kadının hikâyesini anlatıyor. Kendi geleceğini kendi iradesi ile oluşturan genç kadınların yaşadığı serüvenleri ekrana taşıyan Bu Kızın Öyküsü aynı zamanda kendisi ile iç çekişmeleri olan ve özündeki bağları sağlamlaştırarak güçlenmek isteyenlere de kılavuz olmayı hedefliyor.

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor

Kadının toplumdaki yeri ve önemine vurgu yapan belgesel serisi, hayallerini gerçekleştirmek isteyen kadınlara güven ve cesaret aşılama anlamında da önemli bir misyon üstleniyor.

Dokuz kadın, dokuz hikaye

Dokuz kadının hikayesini anlatan belgesel türündeki dizide Mizgin Ay, Begüm Cana Öztürk, Karsu Dönmez, Öykü Bektaş, Süreyya Karagöz, Gözde Mimiko Türkkan, Tuğçe Akgün, Hülya Doğan ve Emel Ernalbant Bulgu'nun hikayeleri anlatılıyor. Bu kadınların azimlerini ve başarıya ulaşma serüvenlerini onların ağzından dinliyoruz. Çekimleri 60 gün süren belgesel, farkındalık kazandırma anlamında farklı öykülerden beslenerek güçlü bir anlatı sunuyor.

Haberin Devamı

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor

Hatay'dan Hollanda'ya göç etmiş bir ailenin kızı olan Karsu'dan İzmir İtfaiyesi'nde çalışan Hülya Doğan'a, Kapadokya'nın tek kadın balon pitotu olan Süreyya Karagöz'den Beypazarı'ndan çıkan dünya koşu şampiyonu Mizgin Ay'a yaşam öyküleriyle yüreklere dokunan kadınlar Bu Kızın Öyküsü ile evlerimize misafir oluyor.

Türkiye'nin dört bir yanından kadın hikayeleri

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor

Bu Kızın Öyküsü dizisi, hayatından kesitler aktaran kadınların bulunduğu yerleri izleyiciye sunduğundan mekan bakımından da farklılıklar gösteriyor. Bu anlamda belgesel izleyiciyi her seferinde farklı diyarlara götürüyor. Dokuz kahraman kadının yaşam şartlarını ve ve örnek alınası hikayelerini gözler önüne seren Bu Kızın Öyküsü bu sayede farklı şehir ve kültürlere dair pek çok bilgiyi de izleyiciye sunmuş oluyor.

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor

Bu Kızın Öyküsü Dizisi Nerede Çekiliyor

İstanbul, Mardin, Beypazarı, İzmir, Kapadokya çarpıcı atmosferleriyle Bu Kızın Öyküsü'ne mekan olan yerlerden bazıları. Elidor’un sosyal sorumluluk projesi kapsamında sponsorluğunu üstlendiği belgesel yapım, BluTV’den izlenebiliyor. Belgeselin proje geliştiricisi Zeynep Erekli, yönetmen koltuğunda ise Çağatay Kaya oturuyor.