Proje Haberleri Bulut İnşaat'tan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Bulut İnşaat'tan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Son Güncellenme:

Bulut İnşaat, özel indirim kampanyaları ile ev sahibi olmak isteyenleri sevindirmeye devam ediyor.

Bulut İnşaattan Anneler Gününe Özel Kampanya

Konsept yaşam merkezleri ve kampanyalı konut projeleriyle adından söz ettiren Bulut İnşaat, özel indirim kampanyaları ile ev sahibi olmak isteyenleri sevindirmeye devam ediyor. Tüm konut projelerinde Anneler gününe özel %20 indirim fırsatı sunan firma; Şehit annelerine %50, Gazi annelerine %30 indirim avantajı sunuyor.

Haberin Devamı

Evviva Green City ve Evviva İnci hakkında fiyatlar, ödeme kolaylıkları, sosyal donatılar ve tüm detaylar burada!

Evviva konut projeleri ve Kıbrıs projeleriyle gayrimenkul sektörüne hareket kazandıran Bulut İnşaat, yaptığı indirimli konut kampanyalarıyla birçok kişiyi ev sahibi yaptı. Yeni indirim kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyen Annelere müjde veren firma; Başta şehit annelerine %50, gazi annelerine %30 olmak üzere Anneler Gününe özel %20 indirim fırsatı sunuyor.

Bugüne kadar yapmış olduğu tüm indirim kampanyalarından da önce, şehit ve gazi aileleri için farklı bir kampanya yapmayı planladığını vurgulayan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; “Vatan için mücadele ederek bu uğurda hayatını kaybeden şehitlerimizin ve Sarıkamış’tan bu yana milli mücadelelerde milletini savunan gazilerimizin eşleri ve çocukları için bu şekilde bir hizmet sunmak, inşaat sektörünün önemli bir ismi olarak bizim hem görevimiz hem önceliğimizdir.”dedi.