Güncel İçerde Dizisi Nerede Çekiliyor?

İçerde Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

İçerde Dizisi Nerede Çekiliyor

Son dönemlerin en çok izlenen dizisi "İçerde"nin nerede çekildiği, çekim günleri hayranları tarafından en çok merak edilen konular arasında. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İğnemli ve Çetin Tekindor'un paylaştığı İçerde dizisi, polis içerisine sızmış bir mafya elemanıyla, mafya içerisine sızmış bir polisin sürekli kesişen hikayelerini konu alıyor. Dizi esas olarak Scorsese yönetmenliğinde çekilen 4 Oscar ödülü sahibi The Departed filminden yola çıkmış olsa da akış olarak seyircilerini her bölümde ters köşe yapmayı başarıyor. Zıt karakterlerin sürekli bir araya gelmesi, eğlenceli diyalogları , "içeride" olan kişinin ifşa olup olmayacağı ve aşk hikayeleri dizinin temposunu yüksek tutuyor.

Haberin Devamı

İçerde Nerede Çekiliyor?

[caption id="attachment_10088067" align="alignnone" width="1000"]

İçerde Dizisi Nerede Çekiliyor

showtv.com.tr[/caption] İçerde dizisi mekan açısından oldukça zengin bir dizi. Bu nedenle bir çok mekandan söz etmek mümkün. Öncellikle dizinin önemli sahnelerinin çekildiği Celal'in kebabçısı için Hasköy'de bulunan Safiye Sultan isimli kafenin arka bölümü kullanılıyor. Mert karakterinin evi olarak kullanılan, özel asansörle giriş yapılan daire ise Şişli Kazım Orbay caddesinde bulunuyor. Sarp karakterinin konakladığı otoparkın çekimleri Fatih Şişhane caddesindeki otoparkta yapılıyor. Dizide Sarp'ın annesine ait olan Umut'un Ev Yemekleri mekanı için Fatih Üsküplü caddesindeki aynı adlı lokanta kullanılıyor. Ayrıca bu dükkan çekim olmadığı günlerde hizmet vermeye devam ediyor. Setler ziyaretçilere açık olsa da çoğu dizi setinde olduğu gibi İçerde dizisinin setinde de fotoğraf çekilmesine izin verilmiyor.

Haberin Devamı

İçerde Son Bölümde Neler Oldu?

[caption id="attachment_10088066" align="alignnone" width="1000"]

İçerde Dizisi Nerede Çekiliyor

showtv.com.tr[/caption] Sarp ve Celal'in Hadan'a oynadığı oyun diziye yeni katılan Kudret'in hamlesi sonucunda gerçeğe dönüşür. Tahsin gerçekten öldürülmüş ve Sarp'la Celal'in oyun için açıkları mezara gömülmüştür. Kudret elindeki videoyu Celal'i hapse gönderip, ondan intikam almak için kullanmak ister. Ancak Sarp'ın bu durumu kendi lehine döndürecek bir planı vardır. Handan'ı kaçırarak görüntülerin takas edilmesini sağlar ve daha sonra bu görüntüleri müdürü ile paylaşır. Tahsin'in öldürülmesine dair orijinal görüntüleri de elde eden Sarp, Celal'i ve kendini tutuklatarak kardeşi Umut'la ilgili Celal'i konuşturup, suçlarını itiraf ettirmeyi planlar. Mert ise Celal babasını düştüğü zor durumdan kurtabilmek için Tahsin'i öldüren gerçek tetikçilerin peşine düşer. Ancak Mert kendini takip ettiği ip uçları sonunda hiç beklemediği birinin karşısında savunmasız olarak bulur: Kudret. Kudret, Mert'in Celal adına çalışan bir polis olduğunu anlar. Mert'in içerde olduğunu öğrenen Kudret'in bir sonraki hamlesinin ne olacağını ve Sarp'ın Celal'i köşeye sıkıştırma çabalarının sonucunu ancak İçerde dizisinin yeni bölümünde öğrenebileceğiz. Öne çıkarılan görsel kaynak: noluyo.tv