Proje Haberleri İzmir'de En Yeni Konut Projeleri

İzmir'de En Yeni Konut Projeleri

Son Güncellenme:

.

İzmirde En Yeni Konut Projeleri

Yaşam kalitesinin yüksekliği ile dikkat çeken İzmir’de yeni konut projeleri birbiri ardına yükseliyor. Özellikle Bayraklı, Bornova ve Çiğli’de bulunan bu projeler, merkezi konumları sayesinde yapılan yatırımı kısa sürede kârlı hale getiriyor. Kentin hızla gelişen bu üç merkez ilçesindeki prestijli seçenekleri, İzmir konut projeleri listesinde sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

İzmir’in Merkezinde, Hayatın İçinde, Doğadan Kopmadan: Folkart Incity

İzmirde En Yeni Konut Projeleri

700 konuttan oluşan Folkart Incity, Bornova Yeni Kent Bölgesi’nde inşa ediliyor. Projenin en önemli artısı, Ankara Caddesi ve metro hattı arasında yer alması. Bu sayede Incity’den kentin prestijli sağlık ve eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine ulaşım oldukça kolay. Projenin 112.700 metrekarelik alanının %72’si yeşil alan olarak düzenleniyor. Yeşil alanların bir kısmı doğa dostu sakinler için hobi bahçesi olarak tasarlanıyor. Ayrıca proje içerisinde açık olarak da kullanılabilen 2 kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak, Incity’de eğlence alanları ve spor sahaları sizleri bekliyor. Projenin inşası, teslim tarihi olan Eylül 2019’da tamamlanacak şekilde ilerliyor.

Çevresiyle Uyumlu, Modern ve Kazançlı Yatırım: Güngör Çolakoğlu Sitesi

İzmirde En Yeni Konut Projeleri

İnşası Ekim 2017 sonunda tamamlanacak olan Güngör Çolakoğlu Sitesi, Bornova’da yer alıyor. Süsler İnşaat deneyimi ile yapımı devam eden projede 70 konut bulunuyor. Site, İzmir Türk Koleji ve Ege Üniversitesi gibi prestijli eğitim kurumlarına oldukça yakın konumda yer alıyor. Ayrıca İkea ve Forum Bornova’nın yürüme mesafesinde olması ihtiyaçların karşılanmasını oldukça kolaylaştırıyor. Konforlu bir yaşam için sitedeki konutlarda “A” sınıfı malzeme kullanılıyor. Ailenizle huzurlu bir yaşam sürmeniz için yapının güvenliği kapalı devre kamera sistemiyle sağlanıyor.

Haberin Devamı

Ticari Hayata Yakın İzmir Konut Projeleri Arayanlara: Lider Centrio

İzmirde En Yeni Konut Projeleri

Bayraklı’daki Lider Centrio, İzmir’in önde gelen firmalarından Lider İnşaat’ın imzasını taşıyor. 10 katlı 3 blok halinde tasarlanan yapı kompleksi, Bayraklı Adliyesi’ne birkaç dakikalık uzaklıkta bulunuyor. 45.500 metrekarelik alana sahip projede 290 home ofis ve 45 adet mağazaya yer alıyor. Projenin konumu nedeniyle daireler hem iş hem de yaşam alanı olarak kullanılabiliyor. Yenilikçi mimari tasarıma sahip yapıdaki mağazalar, kentin yeni iş merkezinde olduğu için yüksek kazanç potansiyeli taşıyor.

Konforlu Yaşam İçin Doğru Konum, Doğru Proje: Su Rezidans

İzmirde En Yeni Konut Projeleri

İzmir’in kuzey aksının gözde projesi Su Rezidans’ın, 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Çiğli’deki 40 daireli yapı, kentin 4. devlet üniversitesi olan Kâtip Çelebi’nin hemen yanı başında yükseliyor. Bu nedenle proje, özellikle öğrenciler ve öğretim görevlileri için avantajlı bir konuma sahip. Ayrıca Cebeci İnşaat’ın minimalist projesi, çevre yoluna yakın olması sayesinde merkeze ulaşımı rahat hale getiriyor. Verimliliğin ön planda tutulduğu yapıda geniş balkonlara, yüzme havuzlarına ve fitness salonuna yer veriliyor. İnşası devam eden ve tamamlanan İzmir konut projeleri hakkında en güncel bilgileri

Haberin Devamı
Milliyet Emlak Konut Projeleri

adresinden öğrenebilirsiniz.