Pazar KİM NEREDE NE YEDİ?

KİM NEREDE NE YEDİ?

18.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

KİM NEREDE NE YEDİ?

KİM NEREDE NE YEDİ

KİM NEREDE NE YEDİ?

"En sevdiğim lokanta Chefs"
Dirk Holscher (Başahçı)
En son birkaç ay önce Ihlamur’daki Chefs adlı lokantaya gittim. Altı ay önce Çırağan Kempinski’nin eski ahçısı tarafından açılan Chefs İstanbul’da en sevdiğim lokanta. Ortamını çok seviyorum. Çok temiz, modern ve yalın bir mekan. Yemekleri çok lezzetli görüntüleri de çok güzel. Chefs’te et yemeği yedim.
Ayrıca, yemekle birlikte verilen mantarlı cappuccino çorbası da çok güzeldi.

"Laila’yı tercih ediyorum"
Emel Müftüoğlu (Şarkıcı)
Salı günü Mayadrom’da Sezar Salata yedim. Çok güzeldi. Ama benim yemek yemek için tercih ettiğim yer Laila. Oradaki peynirli pizzayı seviyorum. Laila Steak diye bir et var, onu çok beğeniyorum. Fettucine’sini de çok seviyorum. Aslında Laila’nın bütün yemekleri çok lezzetli. Orada İtalyan bir ahçı var, benim damak zevkime çok uygun yemekler yapıyor. O yüzden tercih ediyorum. İstanbul’da en çok sevdiğim yer Laila diyebilirim.

"En iyi kahvaltı Bolu Restaurant’ta
Levent Yüksel (Şarkıcı)
Geçen pazar günü Zekeriyaköy Bolu Restaurant’ta yemek yedim. Orada kahvaltı denince akla ne geliyorsa hepsinden yedim. Her şey mükemmeldi. Orası bence İstanbul’da en güzel kahvaltı yapılacak yerlerden biri. Bütün kahvaltılıklar çok taze ve lezzetliydi. Özellikle menemene bayıldım. Zekeriyaköy Bolu Restaurant, Kilyos yolu üzerinde yemyeşil bir alan içerisinde açık havada bir mekan. İnanılmaz huzurlu, keyifli ve bol oksijenli bir yer.



PAZAR