30.04.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:
Osmanbey'deki Ramada Plaza İstanbul'da yarın Pangaltı Mozaik Mutfak Günleri başlıyor. 12 Mayıs'a kadar sürecek etkinlikte Pangaltı semtinin tatlarını deneyebilecek, 1940'ların İstanbul'una nostaljik bir gezi yapacaksınız. Şef Mehmet Uzunöz'ün hazırladığı mönüde topik, ızgara balkabağı dolması, fırınlanmış levrek dolması, ılık irmik helvası gibi lezzetler olacak. Pancaldi Restaurant'daki yemeğin kişi başı fiyatı 65 YTL. Tel: (0212) 315 44 44 7 Mayıs'a kadar her akşam 18.30 ile 21.30 saatleri arasında The Ritz-Carlton, İstanbul'da tatlı ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Pastane şeflerinin hazırladığı "fırından yeni çıkmış, puf puf" sufleler sizi bekliyor. Fırınlanmış armut ve zencefil şekerlemeli, çilekli, çikolatalı sufle gibi çeşitlerin arasından seçtiğiniz üç ayrı sufleden oluşan bir tabak ısmarlayabilirsiniz. Tel: (0212) 334 44 44 Puf puf sufleler