Pazar Rengarenk vegan smoothie’ler

Rengarenk vegan smoothie’ler

01.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hazırladığı içeceklerle sosyal medyada dikkat çeken Amerikalı Rachel Lorton vegan beslenmeyi daha renkli hale getiriyor.

Rengarenk vegan smoothie’ler

Hazırladığı içeceklerle sosyal medyada dikkat çeken Amerikalı Rachel Lorton vegan beslenmeyi daha renkli hale getiriyor. Lorton, hazırladığı rengarenk kaseleri rachelrenelorton isimli Instagram hesabında paylaşarak takipçilerine sağlıklı beslenmek için ilham veriyor. Yirmili yaşlarının başında, üç yıl önce vegan beslenmeye başlayan Lorton’un vegan olduktan sonra hayatındaki değişikliklerden biri, daha fazla smoothie içmek olmuş. Yiyecekleri kullanarak yaratıcı şeyler ortaya çıkarmanın sakinleştirici etkisini fark ettikten sonra ise renkli smoothie’ler hazırlamaya başlamış. Şu an en büyük amacı sağlıklı beslenmenin de eğlenceli olabileceğini göstermek.

Haberin Devamı

Lorton, hazırladığı karışımlarda tahıl, kuruyemiş, meyve, sebze, hindistan cevizi yoğurdu, badem ve fındık sütü gibi zengin içerikli malzemeler kullanıyor. Zerdeçal, goji berry, bezelye çiçeği gibi doğal tozlarla renklendirdiği karışımların üzerini desenlerle süslüyor. Lorton’a göre bu kaseleri hazırlamak için 15 dakika erken uyanmak hiç sorun değil. Hatta artık kaseleri hazırlaması ortalama beş dakikadan daha kısa zamanını alıyor...