Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

16.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Vizöre yansıyan güzellik - Oğuz Yeter

Haberin Devamı

Bir fotoğrafçı olarak İstanbul’un hangi tepesinden baksanız vizörünüze bir güzellik illa ki takılır. İşte Beykoz sınırlarındaki Otağtepe de onlardan sadece biri… İki kıtayı birleştiren FSM köprüsünün eşsiz güzellikteki manzarasını görmek isterseniz Otağtepe’yi ziyaret etmeniz yeterli.

Şimdiki zamanın hikayesi

Hayatımızın anlamı kediler - Ozan Güzelce

İnsan hayatına keyif katan hayvanların başında hangisi gelir diye sorsanız alacağınız ilk cevap “Kediler” olur. Bu sevimli dostlarımızın türlü haylazlıkları, oyunculukları insanı keyiflendirir. Tıpkı pencerenin ferforje demirlerinden bir gözlük takmışçasına muzipçe bakan bu kedi gibi.

Şimdiki zamanın hikayesi

Hayatı paylaşmak - Ünal Çam

Duvarlarının boyası dökülmüş, toprak damlı evin avlusunda üç tekerlekli bisiklet için sıra bekleyen iki kardeş. Şanlıurfa’da ellerindeki tek oyuncaklarına gözü gibi bakan kardeşler, küçücük avluda sırayla bindikleri bisikletle hayatı paylaşmayı şimdiden kavramış!

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

‘Rastgele’ kadraj - Cansu Kocaman

Karaköy’de günün her saati onları görmek mümkün. “Kısmet” diyerek başlar onların günü… Bizim kısmetimize de saate, kara, yağmura aldırmadan sarı yağmurluğuyla iki mavinin arasında kompozisyonumuza anlam katan bu balıkçı düştü.

Şimdiki zamanın hikayesi

Köyde konser - Ahmet Caner

Her yıl 13 Aralık Dünya Keman Günü olarak kutlanıyor. Milliyet arşivinden aldığımız bu fotoğrafta, Ankara Devlet Konservatuvarı öğrencileri klasik batı müziğini 1966 yılında köye kadar götürmüş. Silifke’nin Kapızlı köyünde bir konser veren öğrencileri meydanda toplanan köylüler ilgiyle izlemiş.

Şimdiki zamanın hikayesi

Yaşayan Balat - Meltem Pehlivan

Güler yüzlü insanların eksik olmadığı Balat sokaklarında dolaşırken, top peşinde koşturan çocuklar, kapı önlerinde sohbet eden kadınlar ve tabii camdan cama asılı çamaşırları görmeniz hiç de şaşırtıcı olmaz. Eski sokak kültürünün yaşadığı bu semtte, kadınların kamyonetle patates satması ise semtin samimi ortamına daha bir sıcaklık katıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com