Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

07.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi
Sefanın çilekeşleri - Eylem Düzyol

Haberin Devamı

Onlar fayton sefasının cefakarları...Hava sıcaklığının sınır tanımadığı günlerde iç burkan haldeler. Sıcakta, soğukta, açlıkla ve susuzlukla ölümüne fayton çeken atların özgürlüğüne kavuşması temennisiyle bir kez daha “Faytona binme, atlar ölüyor” diyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Tehlikeli keyif! - Rıdvan Menekşe

Antalya’nın tarihi semti Kaleiçi eşsiz manzaralara ev sahipliği yapıyor. Kaleiçi sahilindeki falezlerden kopan kayalıklar ise gençlerin seyir için tercih ettiği alanların başında geliyor. Tehlikeli olmasına rağmen gençler bu eğlenceden vazgeçmiyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kemer Country’de tenis şov - Ozan Güzelce

Kemer Country’nin ev sahipliğinde Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 14 Yaş Yaz Kupası ilgiyle izlendi. Final maçında genç tenisçinin “Forehand” vuruşu double exposure (çoklu pozlama) tekniğiyle çekilince bir karede birden çok hareket anı fotoğrafa böyle yansıdı.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Yeni bir hayata umutla - Ünal Çam

Anne ve babalarını kaybeden Suriyeli çocuklardan bazıları İdlib’de kurulan Zemzem Yetimhanesi’nde kalıyor. Ailelerini yitiren bu çocukların umutlu bakışları arkadaşımız Ünal Çam’ın objektifine böyle yansımış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Nereden nereye - Yalçın Çınar

Bir zamanlar boğazın iki yakası bir köprüye mecburken dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından yaptırılan ve İstanbul’da Asya ve Avrupa yakalarını ikinci kez birbirine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) 3 Temmuz 1988 yılında hizmete açıldı. Milliyet arşivinden aldığımız Yalçın Çınar imzalı 1987 yılına ait fotoğrafta köprü çalışmaları görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

OKUR - ÇEKER

Doğal güzellik - Alperen Kaya

Küre Dağları Milli Parkı içerisinde yer alan 12 kilometrelik Valla Kanyonu, dünyanın en derin ikinci kanyonu olma özelliği taşıyor. Milli Park içerisinde birçok köy, doğal güzellikler, doğal yaşam alanları ve çeşitli hayvan popülasyonlarını da barındırıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com