Oynatma Listesi
FUTBOL

Abdurrahim Albayrak: 'Yeter be! Adalet istiyoruz'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Ankaragücü yenilgisi sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamalarla adeta isyan etti.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle;

Neler olduğunu bütün Türkiye çok yakından seyrediyor. Herkes hayretler içerisinde. Bir bakıyorsun Trabzon başkanı isyan ediyor, verilemeyen penaltı. VAR'da Cüneyt Çakır var, kimseyi çağırmıyor. Çok güzel, muhteşem.

Dün akşam Malatya'da bir maç oynanıyor. Malatya başkanı isyan ediyor, 'Sahada hakem göremedim' diyor. Şimdi biz de isyan ediyoruz. Mohamed'i böyle mi durdurmak istiyorsunuz? Bugünkü planlarını bozamadık.

Adalet istiyoruz, adalet. Futbolda adalet kalmadı. Yeter artık! Nedir bu be! Biz çoluğumuzu çocuğumuzu bırakıp buralara geliyoruz. Kar kış demeden çalışıyoruz. Kimseyi konuşturmuyorlar, böyle bir şey olabilir mi ya. Kardeşim Mohamed'in hareketi kırmızı kart mı ya? O zaman Trabzon'daki penaltının babasıdır. Yeter be!

Beni men etsinler, ben de bırakayım bu mesleği. Kime hizmet ediyoruz, nedir bu ya? Adalet istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Sen bu gece rahat uyuyabilecek misin? Nedir bize kastınız?

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER