Oynatma Listesi
FUTBOL

Ahmet Ağaoğlu: "Gerekirse ayakları sürüye sürüye yürüyeceğiz"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'de nerede olduklarının değil nerede bitireceklerinin önemli olduğunu belirterek, "Ayakların yere basması diye bir tabir var. Bırakın ayakların yere basmasını o ayaklar hiç bir zaman kalkmamalı. Gerekirse ayakları sürüye sürüye yürüyeceğiz"dedi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-1 kazandıkları Demir Grup Sivasspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ağaoğlu, nereden geldiğin, nerede olduğun önemli değil nereye gideceğin önemli olduğunu belirterek, " Maç maç düşünüyoruz. Oynadığımız maç Sivasspor maçıydı. Galip geldik mutluyuz. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Ondan sonra da maçlar var. Hepsi zor maçlar, hiç bir maç kolay değil. Artık yolun yarısını geçtikten sonra herkes kendi hesabını yapıyor. UEFA hesabı yapan var. Şampiyonluk hesabı yapan ve kümede kalma hesabı yapan var. Şu anda nerede olduğun önemli değil , nerede bitireceğin önemli. Nereye gideceğin önemli. Nasip" ifadelerini kullandı.
Nwakaeme'nin durumuyla ilgili olarak ise Ağaoğlu, "Nwakaeme'nin durumu o kadar önemli değil. Haftaya Beşiktaş maçında oynar. Obi Mikel kart gördü. Şansızlık, futbolun içresinde olan şeyler bunlar. Yapacak bir şey yok" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER