Oynatma Listesi
FUTBOL

Başkan Yüksel isyan etti! "Burada organize bir suç vardır"

Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Yüksel, kulübü zan altında bırakmamak için geçmişte olan olayları konuşmadığını belirterek, "Eğer savcı bey çağırır bir şeyler sorarsa ona anlatmaya hazırız. Burada organize bir suç vardır" dedi.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 1 puanla son sırada tamamlayan ve finansal açıdan zor günler yaşayan Kardemir Karabüksporun başkanı Mehmet Yüksel, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Yüksel, kulübün borcunun 200 milyon TL olduğunu belirterek, "Artık kentin birleşmesi, bir şeyler yapması gerekiyor. Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız kim varsa üstüne düşeni yapması gerekiyor. Karabükspor git gide kötüye gidiyor. Sıkıntılar içindeyiz. Ara transfer dönemi açılıyor. Eğer bir fırsat varsa bir an önce değerlendirmemiz lazım. Kim yönetime gelmek istiyorsa, Mehmet Yüksel ve yönetimini kim istemiyorsa biz bırakmaya hazırız. Kongre kararı mı almamızı istiyorlar, ne yapmamızı istiyorlarsa büyüklerimiz söylesin biz de ona göre gidelim" ifadelerini kullandı.

"BURADA ORGANİZE BİR SUÇ VARDIR"

Kulübü zan altında bırakmamak için geçmişte olan olayları konuşmadığını ifade eden Yüksel, "Eğer savcı bey çağırır bir şeyler sorarsa ona anlatmaya hazırırz. Burada organize bir suç vardır. Organize olay çözülmediği sürece bu çözülmez. Buradaki olayları organize suça sokmadığımız sürece çözülme şansı yok" diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER