Oynatma Listesi
FUTBOL

Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi

Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Persepolis, deplasmanda Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eştilikle sona ererken Cristiano Ronaldo'nun hareketi maça damgasını vurdu. İşte detaylar...

Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5'nci maçında Al Nassr, evinde Persepolis'i ağırladı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona ererken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun maçın başında sergilediği Fair-Play tutumu karşılaşmaya damgasını vurdu.

 

MAÇIN HENÜZ BAŞINDA PENALTI KAZANDI

Maçın henüz 2'nci dakikasında Ronaldo, Perpolis ceza sahasında yerde kaldı. Maçın hakemi pozisyonu penaltı olarak değerlendirerek beyaz noktayı gösterdi.

KARARA İTİRAZ ETTİ

Bu kararın ardından Al Nassr her ne kadar penaltı kazanmış olsa da Ronaldo, direkt maçın hakeminin yanına giderek pozisyonun penaltı olmadığını söyledi ve karara itiraz etti.

PENALTIYI İPTAL ETTİRDİ

Portekizli yıldızın bu Fair-Play hareketinden sonra yapılan incelemede penaltı kararı iptal edildi ve oyun kaldığı yerden devam etti.

Ronaldo'nun bu hareketi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve büyük beğeni topladı.

KARŞILAŞMADA GOL SESİ ÇIKMADI

17. dakikada AL Nassr'da Alawjamiş kırmızı kart görse de karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla birlikte Persepolis, puanını 8 yaparak Al Nassr'ın ardından gruptan çıkmayı garantiledi.

Asya Şampiyonlar Ligi'nde salı gününün kritik maçında Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal saat 19.00'da Navbahor'a konuk olacak. Maç D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan naklen yayınlanacak.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER