Oynatma Listesi
FUTBOL

Erdinç Sözer: "Pozisyonları gole çevirebilseydik galip gelebilirdik"

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında oynanan ve 1-1'lik eşitlikle sona eren Galatasaray - Medipol Başakşehir maçının ardından Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Erdinç Sözer, maçın bekledikleri gibi geçtiğini söyleyerek, "Beklediğimiz bir maç oldu. Parça parça kendi oyunumuzu oynayabildik, pozisyonlar çıkardık. Avantajı maç sonunda da sahip olmak isterdik ama 88'de gol yememiz bizi üzdü. Galibiyet için geldik, galibiyet için oynadık. Oraya getirmişken bitirmek isterdik. Pozisyonlara girdik, onları gole çevirebilseydik galip gelebilirdik. Sonuç olarak yine yenilmedik. Bu maçı iyi analiz edip, Giresunspor maçı için hazırlanacağız" dedi.

"GEÇİŞ OYUNUNU İYİ OYNADIK"

Birçok pozisyonu değerlendiremediklerini belirten Sözer, "O pozisyonları değerlendirsek maçı kazanacağız. Daha net, daha güzel sonuçlandırmamız gerekiyordu, yapamadık. Kornerden gol yiyip 2 puanı burada bıraktık. Galatasaray çok güçlü bir takım. Çok baskı yaptılar, bunu biliyorduk. Ama yine de biz bu baskıya rağmen pozisyon çıkarttık, bunu da gösterdik. Geçiş oyunumuz iyiydi. Pozisyonları değerlendirseydik bu maçtan galibiyet çıkartabilirdik" diyerek sözlerini noktaladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER