Oynatma Listesi
FUTBOL

Fatih Terim: "Yenilirseniz kim bir şey diyebilir?"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolculardan Florin Andone, Real Madrid maçı öncesi basın toplantısında konuştu. Terim, Madrid'e karşı yenildikleri takdirde işin UEFA tarafına bakacaklarını belirtti.

Real Madrid maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim ve futbolculardan Florin Andone'nin basın toplantısının detayları sizlerle...

Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Matematik olarak baktığımız zaman çok net görebiliyoruz. Kaybettiğimiz takdirde Şampiyonlar Ligi değil, UEFA tarafına bakacağız. Bakmak zorundayız. Öyle bir tablo var önümüzde. Tabi oyuncularımın böyle düşünmesine sevindim ancak biz teknik direktörler dışardaki söylemlerle içerdeki eylemlerin bir gitmesini isteriz. Dediğimiz gibi kaybedecek pek fazla bir şeyimiz yok. Baştan itibaren bu düşünce içinde olabiliriz ama oyun içerisinde olmayabiliriz.

Real Madrid'in her oyuncusu birbirinden daha değerli. Sahaya sürdüğü 11'lerinin dışında en az onlar kadar güçlü kadroları var. Karar verecek olan teknik adamdır. Kim çıkarsa çıksın benim için tehlikeli takımdır. O yüzden az güçlü çok güçli diyemeyeceğim.

"Bale'i kim istemez"

Bale Galatasaray'da olsa tabi ki memnun olurdum, neden olmasın? Real Madrid'le ilgili herhangi bir konuda yorum yapmak konusunda çekimser kalmak istiyorum ama Bale tabi ki çok iyi bir oyuncu, itirazım yok. 

"Oyuncularımın korkmasına gerek yok"

Galatasaray belki bu grupta gol atamadığı için eleştirilebilir ancak her zaman gol kralları çıkarmış, en çok golü atmaya çalışmış. Felsefesi tamamen atak olan bir takım. Zaten Florin de söyledi. Eğer 1.5 dakikadaki 3 pozisyonu gole çevirseydik daha farklı bir şey konuşuyor olurduk. Biz de üzgünüz, hem puan hem de çok kafama takmadığım istatistikler için. Neyi yapmamız lazım? Çok basit, gol atmamız lazım. Tabi ki burada Real Madrid ile oynamak çok kolay değil ama kaybetmekten korkmayan bir takım istiyorum. Sorumluluk almak bana, bize. Oyuncularımın herhangi bir şeyle alakası yok, korkmalarına da gerek yok. Burada Real Madrid'e yenilseniz size kim bir şey diyebilir? Yenerseniz olay...

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER