Oynatma Listesi
FUTBOL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer teklifini açıkladı! 'Daha dikkatli olmalıyız'

Galatasaray'ın Giresunspor'a 1-0 mağlup olduğu müsabakanın ardından Başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Galatasaray, konuk ettiği Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Karşılaşmaya dair yorumlarda bulunan Başkan Özbek, "İstenmeyen bir mağlubiyet. Giresunspor'u tebrik ediyorum. Oyunun hakimi bizdik ama golü bulamadık. Sezon başında olabiliyor. Çıkaracağımız dersler var. Eksik yerlerimiz varsa da transfer sezonu devam ediyor. Daha güzel maçlar seyrettirmeyi istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Maçın hakeminin bazı kararlarda adil olmadığını düşünen Dursun Özbek, "Hakemlerle ilgili sezon başında bir yorum yapmak yanlış. Bazı kararlarında adil değildi ama daha sezon uzun. Bundan sonraki haftalara konsantreyiz. Taraftarlarımıza, daha iyi olacağımızın sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson'a Sevilla'nın teklifi olduğunu belirten Dursun Özbek, "Nelsson için masada Sevilla'nın teklifi var. İstediğimiz rakam gelmediği sürece satmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

 

Sarı-kırmızılı takımın yediği golde hatası olan Abdülkerim Bardakcı'yla ilgili gelen soruyu Galatasaray Başkanı, "Abdülkerim önemli bir oyuncumuz. Elbette oyun içinde bu tip hatalar olabilir. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftaya konsantreyiz, lig devam ediyor" şeklinde cevapladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER