Oynatma Listesi
FUTBOL

Galatasaray'da Fatih Terim'den Marcao açıklaması

UEFA Avrupa Ligi'nde Randers ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Marcao'nun 8 maçlık cezasının maç öncesinde açıklanmasıyla ilgili Terim; "Geçen sene Schalke'de oynamadan önce olmuştu, biz alışkınız Galatasaray olarak, onlara sormak lazım. Bazen beklersiniz gece 12'de açıklarlar. Ne düşündüklerini bilemem." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Randers ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Biz onlardan iyi bir takımız. Oyun içinde 2'yi de bulabilirdik, olmadı. Taçtan, kornerden ki iyi çalışmamıza rağmen hata oluyor, 1-1 oldu. Kazanmak isterdik ama herhalde biraz daha yorgunluğumuz ortaya çıktı. İstanbul'da Allah'ın izniyle turu geçeceğiz."

"Mühim olan gruplara kalabilmek. Burada bitirmek isterdik açıkçası ama rakip de iyi mücadele etti. Temaslı oyun, bire bir oyun, rahatsız edici bir oyun olacağını söylemiştim. 2. maçta Galatasaray gereğini yapacaktır."

Marcao'nun 8 maçlık cezasının maç öncesinde açıklanmasıyla ilgili Fatih Terim; "Geçen sene Schalke'de oynamadan önce olmuştu, biz alışkınız Galatasaray olarak, onlara sormak lazım. Bazen beklersiniz gece 12'de açıklarlar. Ne düşündüklerini bilemem. Konuyla ilgili yarın başkanın basın toplantısı var, gerekenleri söyleyecektir." ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER