Oynatma Listesi
FUTBOL

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın görüşmelere başladığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay'ı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı. Orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, sarı kırmızılı kulübe transferi hakkında konuştu.

Galatasaray'ın hayalini kurduğunu söyleyen Demirbay, "Çok mutluyum Galatasaray'da olduğum için. Bu zamana kadar hayal ettiğim şey nasip oldu. Çok mutluyum." dedi.

"BİRÇOK TEKLİF VARDI"

Kendisine birçok teklif olduğunu söyleyen Kerem, "İngiltere'den, İspanya'dan da teklifler vardı, oralara girmeyelim. Fatih abiyle, Erden Bey'le, Okan Hoca'yla konuştum. Benim için kesinlikle tek bir durum vardı o da Galatasaray. Çok şükür buradayım" sözlerini sarf etti.

Son olarak taraftarlara mesaj gönderen tecrübeli oyuncu, "Galatasaray taraftarına bir mesajım var. Bu zamana kadar ne yaptılarsa aynısını devam ettirsinler. Almanya'da çok uzun yıllar futbol oynadım. Atmosfer böyle değildi kesinlikle. Çok mutluyum, hazırım. Selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı ekip, Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay transferini açıkladı.

İşte Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER