Oynatma Listesi
FUTBOL

Hakan Kutlu: "En az 1 puanla dönebilirdik"

Süper Ligin 32nci haftasında Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik patronu açıklamalarda bulundu.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu 3 puanla sahadan ayrılan Fenerbahçe'yi tebrik ederek, Oyuna baktığımızda özellikle oyunun ilk yarısında pozisyona giren, rakibe pozisyon vermeyen Denizlispor vardı. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirsek farklı yere giderdi. Öne geçtiğimiz takdirde Fenerbahçe'nin üzerindeki baskı artacaktı. Bizim girmiş olduğumuz 3 tane çok net gol pozisyonu vardı, bunu daha da arttırabilirdik. Arkadaki boşluklardan faydalanıp. 45 ve 49uncu dakikalar arasında Fenerbahçe'nin üst üste kullanmış olduğu korner atışından hariç baskı yemeden ikinci yarı tamamladık. Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti. Buradan en az 1 puanla dönebilirdik. Gol pozisyonlarını golle buluşturabilsek 3 puanla da dönebilirdik dedi.

KASIMPAŞA MAÇINDAN 3 PUAN ALIRSAK LİGE TUTUNACAĞIZ

Önlerinde perşembe günü Kasımpaşa ile oynayacakları önemli bir maç olduğunu da dile getiren Hakan Kutlu, 3 puan alırsak lige tutunacağız. Kalan haftalarda kazanabileceğimiz maçlar var. Bu maçı unutup eksikleri oyuncularla konuşup Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz açıklamasında bulundu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER