Oynatma Listesi
FUTBOL

Kenan Atik: Bu kadar pozisyona girip, maçı 2-0 kaybetmek üzdü bizi

Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Yukatel Denizlispor'un Teknik Direktörü Kenan Atik, "Bu kadar pozisyona girip, maçı 2-0 kaybetmek üzdü bizi." dedi.

Atik, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi.
İkinci yarıdaki oyunlarıyla beraberliği yakalayabileceklerini belirten Atik, şöyle konuştu:
"Bu kadar pozisyona girip, maçı 2-0 kaybetmek üzdü bizi. Böyle yenilgilerden sonra bazı şeyleri konuşmak zor ama hakemlik bir iş yoktu bugün. Bu kadar ayyuka çıkacak, bu kadar hakemin hata yaptığına dair bir şey yoktu. Her şey normal ve kurallara uygundu. Penaltı da öyleydi. Kırmızı kart da öyleydi. Serdar Aziz’in gördüğü sarı kartlar da öyleydi. Kurallara aykırı hiçbir şey yoktu. Hakem kuralları uyguladı sadece."
Atik, Ali Palabıyak’a teşekkür ederek, "Çok iyi maç yönetti. 2-0 mağlup olduk. Biz üzgünüz. İkinci yarı iyi oynadık. İyi pozisyonlara girdik. Karşımızda Altay gibi bir kaleci vardı. Geçemedik, çok iyi kurtarışlar yaptı, günündeydi. Toparlanacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.
Kaleci Altay Bayındır'ın performansını başarılı bulduğunu ifade eden Atik, "Kalesine gelen bütün pozisyonları en iyi şekilde kurtardı. Diğer futbolcuları da unutmamamız lazım. Tüm takım çok iyi mücadele gösterdi. Özellikle ikinci yarı bir kişi eksik kalınca. Penaltı pozisyonunda, Rodallega'nın eline değer bir top var. Hakem penaltıyı gösterdi. Allah'tan VAR, varmış o pozisyonda. VAR'dan hatasını düzeltti."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER