Oynatma Listesi
FUTBOL

Murat Şahin: "Bu akşam futbol konuşmak isterdik"

BtcTurk Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

 

Karşılaşmanın 85'inci dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kart gören Sergen Yalçın'ın yerine basın toplantısına katılan Şahin, maç içinde ve sonrasında yaşanan olayların futbolun önüne geçtiğini belirterek, "Bu akşam burada futbol konuşmak isterdik. Bir sürü olay yaşadık. Maç içinde ve sonrasında ciddi sıkıntılar oldu. Yaşananlar üzücüydü. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak da istemiyorum. Kulüp, gerekli açıklamaya daha sonra yapacaktır" dedi.

Şahin, hakemin kendilerini ezdirdiklerini vurgulayarak, "İlk yarı itibarıyla maçı hak eden bir futbol oynamadık. İkinci yarıda ise 10 kişi kalana kadar oyunu domine etmeye çalıştık. Ciddi şekilde maça ortak olmuşken beklemediğimiz ve anlamadığımız bir kırmızı kart gördük. Hakem, maçın genelinde deplasman takımı olarak bizi gereğinden fazla ezdirdi. Maçın sonunda yaşadığımız olaylar daha üzücüydü. Bu maç için üzülüyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktörleri Sergen Yalçın'ın kırmızı kart görmesiyle ilgili de konuşan Şahin, şunları söyledi;

"Çizgiyi geçseniz bile sarı kart veriliyor. Ciddi bir durum yoktu. İtiraz devam edince hakem kırmızı kart verdi. Hakem, bizden kimi bulsa atacak gibiydi. Türk futbolu adına güzel bir maç olmadı. Hakem bugün maçın önüne geçti."

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER