Oynatma Listesi
FUTBOL

Okan Buruk: "Geriye iyi şeyler bıraktığımızı düşünüyorum"

Bu sezon ilk kez yer aldıkları UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimiyle ilgili genel bir değerlendirme yapan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Önemli bir organizasyonun önemli takımlarının olduğu grupta geriye iyi şeyler bıraktığımızı düşünüyorum" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı maçında Başakşehir, yarın deplasmanda Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabaka öncesi Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ve turuncu-lacivertlilerin deneyimli golcüsü Demba Ba, Parc des Princes Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Okan Buruk "Oyun olarak genelinde iyi işler yaptığımızı söyleyebiliriz"
Avrupa kupalarındaki son maçlarına çıkacaklarını hatırlatan Buruk, "Tabii ki devam etmek isterdik ama çok zorlu bir gruptan dördüncü olarak ayrılacağız. Oyun olarak genelinde iyi işler yaptığımızı söyleyebiliriz. Yarın da yine güzel oyuna devam etmek istiyoruz. Maçın sonunda yaptıklarımızdan gurur duyacağımız bir oyun ortaya koymaya çalışacağız. Diğer rakiplerimizin çekişmesi tabii ki önemli biz de bize saygı duyulacak şekilde mücadelemizi vereceğiz" şeklinde konuştu.

Demba Ba: "Şampiyonlar Ligi’nin bazı gerçekleri var"
Yarın oynayacakları mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan golcü oyuncu Demba Ba , "Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimizin 1 puan alması onları üst tura taşıyacaktır. Bizim iyi bir şekilde mücadele etmemiz lazım her ne kadar elenmiş olsak da. Şampiyonlar Ligi’nden güzel bir şekilde ayrılıp buraya veda etmemiz gerekiyor" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER