Oynatma Listesi
FUTBOL

Okan Buruk: "Tek amacımız gruptan çıkmak"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Borussia Mönchengladbach ile çok zor bir maça çıkacaklarını ancak zor olsa da kazanarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yarın deplasmanda Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach ile çok zor bir maça çıkacaklarını ancak zor olsa da kazanarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Buruk, turuncu-lacivertli ekibin genç futbolcusu Berkay Özcan ile Borussia Park'ta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Basın toplantısına "Çok uzun konuşmaya gerek yok. Tek amacımız galip gelerek, gruptan çıkmak." sözleriyle başlayan Buruk, "Rakibimize baktığınızda oyun anlayışını değiştirmeyen bir takım. Rakibimizin beraberliği korumak için oynayacağını düşünmüyorum. Güzel bir maç bizi bekliyor. Tek hedefimiz bu maçı kazanarak gruptan çıkan takım olmak." dedi. 

Berkay Özcan: "Kazanmaya geldik" 

Medipol Başakşehir'in genç futbolcusu Berkay Özcan da karşılaşmayla ilgili olarak, "Kazanmaya geldik, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Güçlü bir takımız, yarın turu atlamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız ve inşallah 3 puanı alacağız." dedi.

Almanya'da altyapı eğitimini alan Berkay, "Borussia Park'ta ilk maçımı 18 yaşımda oynadım. Kupa maçıydı, 3-1 yenilmiştik ama inşallah yarın maçı kazanırız. Gladbach, Bundesliga'da birinci, biz de ligde iyi gidiyoruz, Avrupa kupalarında da iyi gidiyoruz. Yarın önemli bir maç, elimizden gelen her şeyi yapıp, iyi bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." yorumunu yaptı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER