Oynatma Listesi
FUTBOL

Paulo Fonseca: "Cengiz Ünder ve Mert Çetin'e güveniyoruz"

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, "Herhangi bir maça olduğu gibi yarın da maça kazanmak için çıkacağız, amacımız kazanmak" dedi. Milli futbolcular Cengiz Ünder ve Mert Çetin hakkında da konuşan Fonseca, "Çok çalışmaları lazım. Biz ikisini de güveniyoruz ve inanıyoruz o yüzden bizimle beraberler." dedi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5'inci hafta maçında yarın 20.55'te Başakşehir ile karşılaşacak olan Roma'da teknik direktör Paulo Fonseca ve oyunculardan Lorenzo Pellegrini karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başakşehir ile oynayacakları mücadelenin zor geçeceğini belirten Paulo Fonseca, "Herhangi bir maça olduğu gibi yarın da maça kazanmak için çıkacağız, amacımız kazanmak. Ben hali hazırda kadroyu yapmadım, yarın kesin kadroyu açıklayacağız, yarın kimi oynatıp oynatmayacağıma karar vereceğim. Florenzi ile Pastore'nin sakatlığı bulunuyor, bunun haricinde bir sorunumuz yok. Yarın zor bir maç olacak. Başakşehir için de bizim için de. Başakşehir güzel bir çıkış yakaladı. Kazanmaya ihtiyaçları da var ve kazanmak istiyorlar ama biz de kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"CENGİZ ÜNDER VE MERT ÇETİN'E GÜVENİYORUZ"

Takımdaki Türk oyuncular Mert Çetin ve Cengiz Ünder'in durumu hakkında bilgi veren Fonseca, "Mert Çetin ve Cengiz Ünder genç oyuncular, ikisinin de büyük kariyerleri olacağını düşünüyorum. Çok çalışmaları lazım. Biz ikisini de güveniyoruz ve inanıyoruz o yüzden bizimle beraberler. Herkesin her zaman gelişmeye ve iyiye yönelmeye ihtiyacı var, bu herkes için geçerli. Ünder, Roma'ya alıştı, Mert yeni geldi o da alışacak. Her ikisi de bizim için önemli oyuncular. Tüm oyuncular gibi onlar da kendilerini geliştirmeliler" diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER