Oynatma Listesi
FUTBOL

Rıza Çalımbay: “Maçlarımızın hepsi bizim için final”

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hem kupada hem de ligde oynayacakları her karşılaşmanın kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.


Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan DG Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Koşu ile başlayan idman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, yarım sahada çift kale maçla idmanını tamamladı.
Diğer yandan Sivas Valisi Salih Ayhan ve Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de antrenman öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolculara ziyarette bulundu. Futbolcular ile Çalımbay’a İstanbul’daki bir çikolata firması tarafından gönderilen ve üzerinde fotoğrafları bulunan çikolataları takdim eden Ayhan ve Bilgin, Sivasspor’u her zaman desteklediklerini ifade ederek, kendilerine şampiyonluk yolunda da başarılar diledi. Ziyarette Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ile Asbaşkan Faruk Taşseten de hazır bulundu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER