Oynatma Listesi
FUTBOL

Sergen Yalçın'dan Talisca isyanı | 'Kaç paraya oynadığını biliyor musunuz?'

Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Atakaş Hatayspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Ayrıca Yalçın, sorulan Talisca sorusuna da çarpıcı bir cevap verdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Yalçın, dengeli bir oyun olduğunu belirtti.
Öne geçtikten sonra yenen 2 golün oyun anlayışlarıyla bağdaşmadığını anlatan Yalçın, şunları söyledi:
"Çünkü temassız, rakibin oynamasına müsaade eden bir takım değiliz. Ama uzun bir maratonda arka arkaya maçlar oynuyoruz. Oyuncular için kolay değil. Hatay deplasmanı da kolay bir deplasman değil. Çok zor bir deplasman. İyi bir takıma karşı oynadık. Çok çabuk kontraya çıkan, skoru koruyacak oyuncuları olan bir takım. Bugün 1 puanla ayrıldık. Üzgünüz, tabii ki de kazanmak isterdik. Ligin toplamında puanlar kaybedilir, bu doğaldır. Hatalarımızı tespit edip, onlara bakacağız. Bugün oyunu kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Yine de iyi mücadele ettiler. "
Oyunla ilgili de bir şeyler söylemek istediğini aktaran Yalçın, Hatayspor'un sarı kartı bulunan 9 numaralı futbolcusunun 4 kez ceza sahasında kendini yere attığını kaydetti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER