Oynatma Listesi
FUTBOL

Ünal Karaman: "Evimize mutlu dönmek istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yarın oynayacakları AEK maçı öncesi yaptığı açıklamada, futbolun doğrularını yaparak Trabzon'a mutlu dönmek istediklerini söyledi.


UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi AEK ile karşılaşacak Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman ve takım kaptanı Sosa mücadelenin oynanacağı OAKA Spyros Louis Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.
Karşılaşmanın her iki takım açısından da zor ve önemli olacağını ifade eden Karaman, "Bu bilinçle hazırlığımızı yaptık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan bir rakiple oynayacağız. Oyunun her alanında kendi futbol planı doğrularından vazgeçmemeye çalışan bir rakibimiz var. Biz de benzer özellikteyiz. Yarın futbolseverler keyifli mücadele izleyecekler. Hazırlığımızın karşılığını almak istiyoruz" dedi.

"Oynanmamış hiç bir müsabakada ben favori görmem"
Maçın favorisinin olup olmadığına dair bir soruya da Ünal Karaman, “Oynanmamış hiçbir müsabakada ben favori görmem. Rakibimizin teknik direktörünün yaptığı yorumlara saygı duymanın ötesinde yorum yapmayı uygun görmüyorum. Şayet bu maça; adına derseniz, ben oynanmamış hiçbir müsabakada favori görmem. Sonuçta sahada çıkıp kendi doğrularınızı yaparsınız, yapmadığınız anda cezayı keserler, yaparsanız gülerek ayrılırsınız. Geçmiş dönemde de hem futbolcu olarak hem teknik adam olarak da bunları yeterince tecrübe ettik. Biz sadece kendi gücümüzü ve futbol doğrularını yapmaya çalışacağız. Ve umarım onun karşılığında da evimize mutlu bir şekilde döneriz” diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER