Futbol 4 başkan yardım gecesinde bir arada! Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı

4 başkan yardım gecesinde bir arada! Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı

16.02.2023 - 10:45 | Son Güncellenme:

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye harekete geçti. 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına spor dünyasından çok sayıda isim destek verdi.

4 başkan yardım gecesinde bir arada Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ildeki milyonlarca vatandaşımızı derinden etkiledi. Deprem sonrası yaraları sarmak için tüm Türkiye tek yürek oldu. Televizyon kanallarının katkısı ve ortaklığıyla düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına spor dünyasından çok sayıda isim destek verdi.

Haberin Devamı

BAŞKANLAR TELEFON BAŞINDA
"Türkiye Tek Yürek" programı aracılığıyla gerçekleştirilen yardım gecesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yardım gecesinde telefon görüşmelerinde bulundu. Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun ve Altay Bayındır da programda yer aldı.

Galatasaray Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, "İlk günden beri polis arkadaşlarımızı, deprem bölgesine götürdük. Ben Abdurrahim Albayrak olarak 5 milyon TL, kızım İlknur Albayrak ve rahmetli torunum Batuhan Bostancı adına 2 milyon TL bağışta bulunuyorum" dedi.

4 başkan yardım gecesinde bir arada Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "TEKYÜREK" kampanyası için canlı yayında" denildi.

Haberin Devamı

VISCA: "TÜRKİYE BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI"
Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca, Türkiye'nin ülkesi Bosna Hersek'i hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade etti. Canlı yayına bağlanan tecrübeli oyuncu, şunları aktardı:

"Türkiye'nin başı sağ olsun. Geçmişte benim ülkemde de benzer şeyler oldu, zor zamanlar yaşadık. O zamanlar Türkiye bizi hiç yalnız bırakmadı. Biz onu unutmadık, unutmayacağız. Bosna'da herkes yardım topluyor onu söylemek istiyorum. Ben 12 senedir burada yaşıyorum, bu benim ülkem diyorum her zaman. Bu kampanyaya 2 milyon lira bağışlamak istiyorum."

4 başkan yardım gecesinde bir arada Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı

ERDEN TİMUR'DAN 10 MİLYON LİRA
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan 10 milyon TL'lik bağış geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF adına 20 milyon TL bağışta bulunduklarını ve Süper Lig'deki diğer takımların üzerine 50 milyon TL ilave ettiklerini belirtti. Türkiye'deki amatör futbolcuların 200 bin TL bağışladığını açıkladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi şahsı adına 1 milyon TL bağışladığını ifade etti.

EMRE BELÖZOĞLU BÜTÜN MAAŞINI BAĞIŞLADI
Emre Belözoğlu, Başakşehir'deki bu sezonki maaşının tamamını depremzedelere bağışladı. Acun Ilıcalı, "Emre Belözoğlu, bu yılki bütün maaşını deprem bölgesine destek için kullanacağını açıkladı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

4 başkan yardım gecesinde bir arada Edin Visca ve Emre Belözoğlu duygulandırdı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un aktardığı bilgiye göre; MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca 10 milyon TL, Azerbaycan temsilcisi Karabağ'dan 2 milyon 500 bin TL destekte bulunuldu. Kayseri Fenerbahçeliler Derneği 20 bin TL'lik bir bağış yaptı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Adana 1954 Futbol Kulübü, "Türkiye Tek Yürek" programı aracılığıyla depremzedeler için 200 bin Türk Lirası bağışladığını duyurdu.

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 5 milyon Türk Lirası değerinde yardımda bulundu. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nün başkanı Sedat Tahiroğlu ise kampanyaya 500 bin TL bağışladı.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, "Teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlara sevgiler, saygılar. Başakşehir FK olarak arkadaşlarımızla gerek malzeme yapmaya devam ediyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz. Başakşehir FK olarak 2 milyon TL bağışlamak istiyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Yazarlar