Galatasaray 4 dünya devi, Barış Alper Yılmaz'ı Sparta Prag maçında izledi! Galatasaray dev bonservis belirledi

4 dünya devi, Barış Alper Yılmaz'ı Sparta Prag maçında izledi! Galatasaray dev bonservis belirledi

16.02.2024 - 14:44 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda gol düellosuna sahne olan maçta 3-2 yenerek avantaj yakaladı. 4 dünya devinin Rams Park'ta mercek altına aldığı Barış Alper Yılmaz'ın bonservis bedeli belli oldu.

4 dünya devi, Barış Alper Yılmazı Sparta Prag maçında izledi Galatasaray dev bonservis belirledi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag'ı heyecan dozajı yüksek maçta 3-2 yenerek rövanş öncesi avantaj elde etti. Sarı-kırmızılılara turu getiren golleri Kerem Demirbay, Dries Mertens ve Mauro Icardi atarken, son golün asistini 90+1'de Barış Alper Yılmaz yaptı. 

Haberin Devamı

Profesyonel futbol hayatına Rize Özel İdare'de başlayan Barış Alper Yılmaz kısa süre için büyük bir yükseliş kaydetti. 2021/22 sezonunda 2.1 milyon euro bedelle sarı-kırmızılı takımın saflarına katılan milli futbolcu, A Milli Takım'a kadar yükseldi. Özellikle bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Barış Alper, birden fazla mevkide takımına destek oldu. Sağ kanat, sol kanat ve santrfor olarak bu sezon toplamda 39 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu 4 gol atıp 6 asist yaptı.

4 dünya devi, Barış Alper Yılmazı Sparta Prag maçında izledi Galatasaray dev bonservis belirledi

7.5 MİLYON EURO PİYASA DEĞERİ VAR

Galatasaray'da gösterdiği performansla göz kamaştıran yıldız isim, 13 Kasım 2021'de ilk sırtına geçirdiği milli takım formasını 11 kez giyerken, 1 kez ağları havalandırdı. Özellikle Avrupa'da talipleri bir hayli artan Barış Alper'in Transfermarkt verilerine göre 7.5 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Haberin Devamı

SPARTA PRAG MAÇINA GELDİLER

Son haftaların formda ismi Barış Alper Yılmaz'ı dün akşamki Sparta Pragmaçında Avrupa'dan kulüplerin görevlendirdiği scoutlar özel olarak takip etti. İtalya'dan Lazio ve Milan, İngiltere'den Arsenal ve Tottenham için genç oyuncuyu izleyen gözlemciler, Barış Alper'in Sparta Prag performansını kulüplere raporladı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı yönetim, 2000 doğumlu milli oyuncuya 20 milyon euronun üzerinde bir bonservis değeri biçiyor.