Milli Takım A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'tan kötü haber! 'Riske etmeyeceğiz'

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'tan kötü haber! 'Riske etmeyeceğiz'

10.06.2022 - 19:17 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak Lüksemburg müsabakası öncesi basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Alman teknik adam, genç futbolcunun Lüksemburg mücadelesinde forma giyemeyeceğini açıkladı.

A Milli Futbol Takımında Stefan Kuntztan kötü haber Riske etmeyeceğiz

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarıyla bir araya gelen tecrübeli teknik direktör genç futbolcunun Lüksemburg karşısında oynamayacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Faroe Adaları ve Litvanya'ya göre Lüksemburg'un daha zorlu bir rakip olduğunu belirten Alman teknik adam, "3. galibiyeti arıyoruz. Bence Lüksemburg gruptaki en güçlü rakip. Diğer maçlara göre daha zor olacağını bekleyebiliriz" dedi.

"BELLİ TAKTİKLER VARDI"

A Milli Futbol Takımı'nda oyuncuların taktik anlayışı önemsediğini ifade eden Stefan Kuntz, "Oyuncularımız, verdiğimiz taktikler doğrultusunda hareket ediyor. Portekiz, İtalya maçında belli taktikler vardı. Şimdiki rakipler karşısında da futbolcularımız ona göre hareket ediyor" ifadelerini kullandı.

UEFA Uluslar Ligi'ni genel anlamda değerlendiren tecrübeli teknik direktör, "Bizim için önemli olan iyi şeyleri geliştirmek ve özellikle konsantre bir şekilde devam etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"RİSKE ETMEYECEĞİZ"

Rıdvan Yılmaz'ın ağrıları nedeniyle Lüksemburg mücadelesinde forma giymeyeceğini belirten Stefan Kuntz, "Lüksemburg, gruptaki en ciddi rakibimiz. Oyuncularımızı en iyi şekilde maça hazırlamaya çalıştık. Rıdvan Yılmaz'ın biraz ağrıları var, yarınki maçta riske etmeyeceğiz" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nda kadro seçiminin zaman zaman eleştirilmesine değinen Alman çalıştırıcı, "Takım ruhu, iyi performans göstermenin temelidir. Takımımızı da buna göre seçiyoruz. Oyuncularımızı seçerken belirli konularda tavsiyeleri dinliyoruz. Örneğin kalecilerimizden bahsedersek, kalecilerimize hangi maçta kimin oynayacağını ifade ettik, kampın ikinci ya da üçüncü günü" yorumunu yaptı.

Oyuncularının moralini yüksek tutmayı hedef aldıklarını belirten Stefan Kuntz, "Takım ruhu iyi olunca bir rahatlık oluşuyor. Bunun yanında oyuncular performans vermek için burada, teknik ekipler küçük dokunuşlar yapıyoruz, onları motive etmek için çalışıyoruz tabii ki. Şu an iki maç geçti, kalan iki maçı da geçtikten sonra bunlarla ilgili detaylı görüşürüz" dedi.

"YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz "Lüksemburg'tan bir oyuncu alma şansınız olsa, kim olurdu" sorusuna "Tabii ki Lüksemburglu oyuncuları tanıyoruz, ama bu kadar derinlemesine bir yorum yapmak istemiyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Real Madrid: Şampiyonlar Ligi zaferinin perde arkası

Yazarlar