Milli Takım A Milli Takım hazırlıklara başladı! Tiago Çukur ve Ferdi Kadıoğlu...

A Milli Takım hazırlıklara başladı! Tiago Çukur ve Ferdi Kadıoğlu...

28.05.2022 - 16:51 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup'taki ilk maçında 4 Haziran'da Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Milli Takım'da Tiago Çukur ve Ferdi Kadıoğlu ilk kez Riva'da yer aldı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup'taki ilk maçında 4 Haziran'da Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Dün akşam TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa giren ay-yıldızlılar, günün ilk çalışmasını saat 11.00'de basına kapalı olarak yaptı. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki antrenmanda, algı geliştirmeye dayalı ısınma hareketlerinin ardından, hızlı pas ve 'rondo' adı verilen dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. İzinli olmaları nedeniyle kampa henüz katılmayan Cengiz Ünder ve Orkun Kökçü bugünkü idmanda yer almadı.
A Milli Takım, günün ikinci antrenmanını saat 17.30'da Riva'da basına açık olarak yapacak.

Haberin Devamı

FERDİ: FENERBAHÇE'DE BİRÇOK MEVKİİDE OYNADIM
Antrenmanda konuşan Ferdi Kadıoğlu; "Burada olduğum için çok mutluyum, çok gururluyum. Tüm oyuncu arkadaşlarımla, teknik heyetle tanıştım. Beni çok sıcak karşıladılar." dedi.

"Fenerbahçe'de birçok mevkiide oynadım. Benim için de yeni bir şeydi. Bence başarılı da oldum. Milli Takım'da da bu özelliğimden faydalanmak isteyebilirler, aynı şekilde Milli Takım'da da bunu başarmak istiyorum"

"Sanırım ilk kez arka arkaya 4 maç var. Bizim için önemli maçlar. Bana göre de çok önemliler. Hedefimiz hepsini kazanmak. Bütün maçları kazanıp B Ligi'ne yükselmek istiyoruz"

 

A Milli Takım hazırlıklara başladı Tiago Çukur ve Ferdi Kadıoğlu...

UĞURCAN: PORTEKİZ'İ ELİMİZDEN KAÇIRDIK
Uğurcan Çakır ise şu ifadeleri kullandı; "Şampiyonluk çok özel bir duygu ama artık milli takıma odaklanmalıyız. Burada olmak gerçekten çok özel ve güzel bir his. Milli takım için elimizden gelenleri yapacağız."

Haberin Devamı

"Hocamızın istediği bir sistem var. Bu sisteme adapte olmaya çalışacağız. Zor, kolay maç yok. Umarım ülkemizi sevindiririz. Portekiz maçında fena oynamamıştık aslında. Portekiz'i elimizden kaçırdık. Burak abi penaltıda şanssızdı. 2-2'yi yakalasak belki daha farklı şeyler konuşacaktık. Geçmiş, geçmişte kaldı."

"Ferdi Kadıoğlu ve Tiago Çukur'a hayırlı olsun. Milli takım formasını giymek herkese nasip olmaz. Çok yetenekli oyuncular."

A Milli Takım hazırlıklara başladı Tiago Çukur ve Ferdi Kadıoğlu...